Anonim

Topp 5 starkaste salvia-lägen!

Det sägs att Senju shinobi fick fysisk styrka från Sage Path of Sage. Den första Hokages fru var från Uzumaki-klanen. Är det anledningarna till att Tsunade hade enorm styrka och kunde använda förseglingstekniker?

1
  • Menade du "helande" tekniker?

Jag skulle säga delvis ja och mestadels genom träning. Hon utvecklade Chakra Enhanced Strength vilket gör att hon kan öka styrkan i hennes attack enormt. Det är bevisat att till och med Sakura kan visa sådan styrka i sin attack.

Det bör noteras att Tsunade själv till skillnad från Sakura redan har en otrolig rå styrka, som kan krossa stenar i en enda hand med ingenting annat än ren muskelkraft. Denna styrka ökas senare till monstrala nivåer, när Tsunade använder denna teknik, vilket gör att hon kan utföra bedrifter som att lyfta och svänga Gamabuntas tant , skapa gigantiska kratrar och sprickor i ett område genom att helt enkelt slå den med antingen hälen eller fingret, förstöra Madara Uchiha Susanoos bröstkorv och svärd, och skickar motståndare som flyger med ett fingervipp relativt lätt.