Anonim

Det bästa av Dr. Zoidberg

Jag kan tyvärr inte vara för specifik, eftersom jag bara läser 1 volym i ett bibliotek.

Här är vad jag minns om volym 6:

  • Det finns en grupp krigare som vill träffa denna kraftfulla skurk, och på sitt äventyr reser de till en stad. Det kostar dock 10 silver att komma in och lämna staden, så de måste arbeta där för att betala sin skuld.
  • De tre pojkarna i gruppen bestämmer sig för att arbeta i ett stenbrott, men lönen suger. De arbetar i flera timmar men får bara 38 brons.
  • Sedan introducerar en man dem till ett nytt jobb med att tvätta flickans rygg, som betalar 1 silver för varje kund. Två av pojkarna är glada att göra det (en av dem är huvudpersonen), medan den andra pojken vägrar och säger att flickor i allmänhet är de som tvättar ryggen.
  • Efter ett tag upptäcker de två pojkarna en tjej och båda rusar över för att tvätta ryggen och huvudpersonen hamnar på att tappa flickan och hamnar ovanpå henne. Det visar sig att flickan faktiskt är hans partner. Hon kastar en hink åt honom medan han försöker be om ursäkt och lämnar badet. Detta gör huvudpersonen deprimerad.
  • Till slut tjänar han 30 silver för att dela med den andra pojken han jobbade med. Men mannen som introducerade dem till jobbet kräver en sökaravgift på 29 silver.

Okej, jag tror att det är mer än tillräckligt. Tack på förhand om du kan hjälpa mig: D!

Arata Kangatari är serien du letar efter.

Det tog lite tanke, eftersom jag tappade det för några år sedan, men vad du kommer ihåg är från kapitel 53 i serien.

Här är den sista sidan i kapitlet:

Sammanfattning av Arata Kangatari från mangaupdates:

Var 30: e år väljs en ny prinsessa från Hime-familjen för att tjäna Hayagami. Tiden har kommit igen, men under de senaste åren visar register att inte en enda kvinna har fötts, förutom en, den 15-årige Arata. Det enda problemet är att Arata faktiskt är en hane! Tvingad att dölja sig och ta plats för prinsessakandidaten tills en formell kan hittas, han deltar bara på festivalen för att bevittna den nuvarande prinsessan, Kokuri-hime, mördad, och hans eget liv förloras också av händerna på prinsessans personliga vakt, de 12 Shinshou. När han springer för sitt liv övertygar Kannagi av de 12 alla att Arata är den som har mördat prinsessan istället, och nu är alla i kejserliga domstolen efter hans huvud! Nu har en annan Arata från vår värld gått över i Aratas plats! Hur hände detta, och hur kommer dessa två att överleva?

arata-kangatari