Anonim

Kan jag inte gifta mig / Audio Web Novel / Chapter 35

Huvudpersonen i berättelsen är en pojke född i en ädel familj som styr de omgivande jordbruksmarkerna men faktiskt är ganska fattig. Han har många stora bröder, och därför har han inga förhoppningar om att bli familjens efterträdare, men han har ingen avsikt att göra det ändå. Hans far har också en affär med byns chefs dotter.

Ingen uppmärksammar honom eller förväntar sig något av honom, förutom en av hans stora bröder. Trollkarlar är sällsynta i världen, men hans far har vissa magiska böcker, även om han inte kan använda magi själv. Det visar sig att pojken har en stor talang för magi och lär sig mycket snabbt. Han besöker också skogen bakom gården för att träna sin magi och jaga på vilt. Eftersom skogen är farlig kommer människor i allmänhet inte in i lugn och eftersom befolkningen är desperat behövs för jordbruk finns det inte många jägare. När han tar tillbaka djur som han jagade får han mycket beröm för att han tillfört kött till familjens biljettpris, som vanligtvis är gjord av oappetitlig välling.

En dag möter han en zombie i skogen, som visar sig vara en stor trollkarl som dog men inte kan lämna på grund av sin önskan att hitta en lärjunge. På kort tid lär sig pojken sin nya mästares magi och får också sin manakapacitet. Hans mästare ger honom sin magiska lagringsring, som bland många andra föremål också innehåller rationer som kan mata en armé i flera månader. Pojken ger sin herre en fredlig död med sin nyinlärda magi.

Det blir långsamt känt att den här unga mästaren kan använda magi, och byhuvudet närmar sig honom för att ta till sig sin äldsta brors anspråk på titeln som husets huvud. Pojken önskar dock inte konflikt och är inte heller intresserad av positionen.

När hans äldsta bror gifter sig tvingas alla hans stora bröder att lämna huset, eftersom de har kommit åldern och behöver hitta sin egen väg i världen. Pojken får stanna några år till för att han fortfarande är för ung. Hans behärskning av magi gör att han kan flyga, och därmed kan han besöka andra städer. I staden låtsas han vara en ung pojke från en närliggande by som kom för att sälja vilt som hans far jagade.

När han blir lite äldre lämnar pojken sitt hem för att anmäla sig till en äventyrarskola. För att inte anstränga sig för sin ekonomi ansöker han om stipendium och klarar provet med glans. Han bildar ett team med 1 annan pojke och 2 flickor.

Som representant för hans hus är han inbjuden att delta i en fest av den regerande lokala adeln. Det visar sig att de var intresserade av honom eftersom de fick reda på hans samband med hans herre. Hans mästare var en geni trollkarl bland deras led, som skickades till strid men dog och slutade vandra runt som en zombie. Den ädla ber om stridsrantsonerna tillbaka och pojken returnerar dem. I utbyte överlämnar de hans mästares bankkonto och hus.

Jag tror att beskrivningen av denna roman säger att den innehåller många ekonomiska ämnen. Om jag minns rätt är huvudpersonen också en reinkarnerad person från en annan värld. Romanen finns i databasen mangaupdates.com, men jag kan inte hitta den. Snälla hjälp om du vet det, tack!

1
  • det låter riktigt intressant, hoppas att du hittar det

Jag hittade det. Dess Hachinan tte, Sore wa Nai Deshou!

Sammanfattning från mangaupdatum:

Ichinomiya Shingo, en ung 25 år gammal, ensamstående, arbetare på ett fast företag medan han tänker på morgondagens hektiska arbetsdag somnar. Men när han vaknade är det ett rum som han inte känner till. Han lär sig sedan att han är inne i en 6-årig pojke och tar över sinnet. Han lär sig sedan mycket av minnen från den nämnda pojken: han föddes som det yngsta barnet (8: e son och 10: e barn) av fattig adelsfamilj som bor i landet bakom. Han har ingen administrativ skicklighet och han kan inte göra något för att hantera det stora land hans familj har.

Lyckligtvis är han välsignad med en mycket sällsynt talang, magi. Tyvärr, medan hans talang kunde ge välfärd till sin familj, i hans situation medförde det bara katastrof. Ja, det här är berättelsen om pojken, Wendelin Von Benno Baumeister, som öppnar sin egen väg i en hård värld.