Anonim

Fighters King - Mugen stresstestning Över 100 tecken - KOF OST

Varför ser Gai-sensei och Rock Lee nästan exakt ut? Kommer de från samma klan eller är de blodrelaterade? Hinata och Neiji ser likadana ut och de är kusiner, samma med Sasori och Gaara, Sasuke och Itachi, så de är förmodligen blodrelaterade, eller inte? Finns det någon förklaring till detta?

3
  • 6 Såvitt jag kan minnas är Sasori och Gaara inte relaterade
  • Chiyo var Sasoris mormor. Chiyo kände sig skyldig för att ha förseglat Shukaku i Gaara, men det fanns inget blodförhållande mellan de två.
  • De är inte släkt. Jag tror faktiskt att Lee kunde se mycket annorlunda ut om han hade mindre buskiga ögonbryn. Han såg annorlunda ut innan han gick med i Guy's trupp. Men han försöker kopiera honom så mycket nu att de ser väldigt lika ut.

Nej, de är inte blodrelaterade. När Lee inte var i Guy-senseis lag ännu blev han ofta hånad och mobbad på grund av sin oförmåga att använda andra tekniker än Taijutsu. Guy-sensei var den första som verkligen trodde på Lees förmågor, och därmed blev han Lees idol. Från wiki:

När jag först gick med i Team Guy Lees utseende förändrades drastiskt. Han hade kortare hår än tidigare som böjde sig uppåt i ryggen. Han behöll fortfarande det kinesiska utseendet, eftersom han bar en mantel och ett kampsportbälte runt midjan. Efter att ha gått med i Might Guy's team förändrades hans utseende avsevärt för att efterlikna hans idol och sensei.

Här är en bild av hur Lee brukade se ut:

Så som du kan se ändrade han bara sitt utseende för att se mer ut som Guy som han avgudar.

2
  • 3 Hans ögonbryn förändrades inte: D
  • 4 @MrPineapple, de verkar bli tjockare: P