Anonim

Yoru, Mihawks svärd (ett stycke) - MAN PÅ ARMAR: FÖRVARADE

Många gånger använder Zoro sina svärd för att hugga bort långt borta föremål utan någon fysisk kontakt. Hur fungerar det?

3
  • Jag är inte en stor en-fläkt, men i allmänhet händer det vanligtvis av chockvågorna som reser snabbt genom luften, vilket gör att något i en bred båge och räckvidd skärs. Uppenbarligen skulle det ta inte mindre än Son Goku styrka att dra av det, så inte särskilt realistiskt.
  • Det skulle likna Temaris jutsus med hennes fläkt
  • @ChetterHummin: Inte precis. Temari använder vindelementchakra, vilket skapar långa och tunna linjer med höghastighetsvibrationer. Det fungerar som en motorsåg som skär igenom något föremål.

Jag kan inte hitta skärmdumpar, men när du ser blå saker som reser från Zoros svärd är det chockvågor som kan skära vad som helst, till och med byggnader.

Det är vad han gör, han skickar ett slags chockvåg. Vi vet uppenbarligen att en människa inte kan dra ett svärd (eller annat föremål) för att skapa en så stark chockvåg.

Men om du tänker på det, om du flyttar en träpinne men mot marken (som när du träffar bollen i golf), kommer du att få luften att röra sig efter den rörelsen (lägga till olika turbulenser) som påverkar vad som helst som är litet på marken (t.ex. sand).

Zoros attacker är något liknande det men bara mycket starkare. Det är inte realistiskt, men då är nästan ingenting på One Piece realistiskt.

4
  • För att använda ett videospelsexempel är logiken bakom Zoros snedstreck samma logik bakom Guiles Sonic Booms.
  • 3 Jag tror att beskrivningen du letar efter att Zoros tekniker inte bara kapar utan också skjuter projektiler av tryckluft.
  • @Krazer Ja det finns också den! : D
  • Men när han kämpade med Brook's zomby, satte det blå något som du angav som shokwafes hans fiende på (på samma sätt blå) eld. Är det inte ett tecken på att det antingen är någon form av energi / chi / chakra eller ingenting annat än mycket komprimerad och därmed varm luft?