Anonim

Pak pm Imran Khan och utrikesminister talar om borttagning av Artical 370

I slutet av Ghost in the Shell SAC 2nd Gig placerades premiärministern. Sedan ringer hon någon från sin telefon (efter att amerikanerna inte svarar henne) och får tillbaka sin makt.

De andra karaktärerna fortsatte att säga, "Hon kunde inte ha ringt ...", men vi får aldrig veta vem hon ringde.

Vem ringde hon?

2
  • Enligt vad hon sa om att hålla avstånd från andra länder tror jag att det var någon japansk organisation, men fortfarande ingen aning om vilken typ.
  • @Hakase var det inte förmodligen att vara som en JASDF eller något som var den viktigaste militära makten? ... Har jag sett det så länge.

Det verkar som att premiärministern hade förvärvat en liten mängd militärt stöd och / eller skapat arbetsgrupper som det styrande organet (och avsnitt 9) inte kände till.

I likhet med klonarmén i Star Wars trodde Sifo-Dyas att han hade beställt den hemliga armén "för Republiken" att hållas i reserv för den kommande konflikten. Varken det styrande partiet eller Jedi-rådet var medvetna om "deras" armé.

Utdrag från wiki:

”Under flyktingkrisen arresteras hon under anklagelser om förräderi för att ha begärt FN: s ingripande i krisen, även om denna handling från styrelsens ordförandes sida inte sanktioneras av endera parten eller väljarna - hennes flykt från vårdnad och hjälp av avsnitt 9 förhindrade detta hemlighet statskupp från att bli verklighet och skickade sedan också en tydlig signal till det amerikanska imperiet att Japan föredrar en fristående status inom det internationella samfundet.

Denna demonstration av förmåga och anrop av favörer som var skyldiga under krisens höjd ökade hennes förmåga att kontrollera Japan i kölvattnet därav. Hon demonstrerade också att hon höll inflytande från en militär ståndpunkt: JASDF var hennes valfria verktyg för att påminna de stridande land- och sjöstyrkorna om Japans sanna militära skicklighet, både från en inhemsk och militär ståndpunkt. Kayabuki visade stor visdom genom att välja Daisuke Aramaki och major Kusanagi som personliga rådgivare som förhindrade potentiellt katastrofala händelser i början av hennes premierskap. "

Slutsatsen är att hon använde statens militära styrkor (de två jetstrålarna som surrade den amerikanska suben) för att skydda staten från staten, allt utan att staten ens visste. JASDF-avdelningen som hon kallade vägrade att bidra till folkmord mot flyktingarna (och möjliga framtida medborgare) leddes uppenbarligen av en patriot * som stödde staten snarare än ledarskapet.

Redigera: * Det är faktiskt oklart huruvida JASDF-befälhavaren visste att Kayabuki arresterades och avskedades. Jag gillar att tro på "sanna patrioter" som står upp för vad som är rätt, men det är också möjligt att JASDF-befälhavaren helt enkelt inte var medveten om Takakuras handlingar och skulle ha vägrat Kayabukis order, om han hade vetat. Sedan Kayabuki var varelse avfyrade men avfyrades inte än (offentligt), han kan också ha precis "följt order".JASDF-övningen kallas en "tjänst", som lutar sig mot befälhavaren som känner till detaljerna i situationen och frivilligt följer Kayabukis order.

1
  • Finns det något som tyder på detta annat än de motsatta parternas plötsliga förändring? Kanske hände något senare som avslöjade förekomsten av dessa dolda tvingade?