Anonim

Toonami - Food Wars Thanksgiving Marathon Promo (nästa lördag) (HD 1080p)

Jag hörde säsong 2 av One Punch Man kommer att sändas först efter att Toonami-sändningen av säsong 1 är över. Vet någon när andra säsongen kommer att sändas, eller snarare, när Toonami-dubben kommer att avslutas?

1
  • Jag tror december '16

Den engelska dubben. sändning av säsong 1 på Toonami har redan avslutats. Och ja, det är sant att säsong 2 kommer att sändas efter säsong 1. Även om de inte har berättat för oss när exakt, förväntas det sändas i början av 2017, men då kan det sändas på våren eller till och med sommaren nästa år.

Källor:

  • One Punch Man 2 senaste uppdateringar, nyheter, spoilers och utgivningsdatum
1
  • Det släpps inte ens ännu i april 2018, och spekulationerna hjälper inte alls att svara på frågan ...

Ser man på Netflix-utgåvan One Punch Man säsong 2 bör släppas i augusti 2018. Detta är enligt: ​​http: //otlsm.com/when-will-one-punch-man-season-2-be-on-netflix- Netflix-släppdatum /

En av våra pålitliga källor har informerat oss om att One Punch Man säsong 2 ska släppas på tv i slutet av augusti 2018.

Men ibland skjuts utgivningsdatum tillbaka.

1
  • 'En av våra pålitliga källor har informerat oss om att One Punch Man säsong 2 ska släppas på tv i slutet av augusti 2017"visar sig att det är fel eftersom det ännu inte ens släpptes i april 2018.