Anonim

Sarantos Why Ask Why Why Lyric Video - New Soft Rock Song

Den feta versionen av Buu, eller helt enkelt Innocent / Good Buu, är resultatet av Kid Buus absorption av Grand Supreme Kai och Supreme Kais. Stannar de högsta Kaisarna fortfarande inne i Good Buus kropp?

Jag vet att om de tar bort Supreme Kais kommer han att bli den ursprungliga Buu igen. Men eftersom Good Buu och Z Fighters redan hade tagits bort från Super Buus kropp och förvandlat honom till Kid Buu, så är Grand Supreme Kai och Supreme Kais definitivt fortfarande inne i Good Buus kropp! Men vänta en sekund, om de tar bort Supreme Kais från Good Buu, betyder det inte att han kommer att bli Kid Buu igen? Eller kommer han att dela upp i de högsta Kais och inte ha tillbaka "Buu" -kroppen? Eller existerade de högsta Kais helt enkelt inte i Good Buu?

Kom ihåg att Fat Buu togs bort från Fusion / Super Buu. Båda de ursprungliga Kais hade för länge sedan varit helt absorberade / konsumerade, och Fat Buu var det enda kvar. När Goku tog bort Fat Buu (även Supreme och Ultimate Kais), så är Kid Buu (original) vad vi har kvar. Om de fortfarande hade varit inne i Super Buu, skulle Goku / Vegetta ha sett dem nära Fat Buu.