Anonim

One Punch Man - Hero x Monster # 2

Att inte betrakta utomjordingar som monster (för att de här soldaterna från Boros skulle kunna betraktas som monster men inte räkna dem) och lämna Garou "det halva monsteret" åt sidan, vem är det starkaste monsteret i One Punch Man?

För mig, det finns inget sätt att mäta ett specifikt monster som det starkaste, om inte mangaka uttryckligen säger att de är starka eller om ett kapitel skulle släppas som beskriver monsternas exakta skicklighet.

Emellertid ingår bland toppen av monsterna Boros och Orochi, båda Dragon + -nivåmonster (men inte angiven som Gud), och Golden Sperm, som Murata säger att han inte är säker på om Orochi eller honom (Golden Sperm) är starkare.

Från och med nu är detta https://onepunchman.fandom.com/wiki/Orochi Orochi det starkaste monsteret i serien eftersom han är ledaren för monsterassociationen menar att han har Dragon + -nivåhot

1
  • Men Murata nämner att han är osäker på styrka skillnaden mellan Orochi och Golden Sperm .... Hur kan du vara säker på att han verkligen är starkare än honom?