Anonim

[BTS] Demon Slayer (Pillars) Photoshoot 『鬼 滅 の 刃』

Som vi känner fångas denna fula https://kimetsu-no-yaiba.fandom.com/wiki/Hand_Demon av Urokodaki under Edo-perioden. Senare växer denna demon hat mot Urokodaki och har dödat alla Urokodakis lärjungar under det slutliga urvalet, till och med nästan dödar Tanjiro. Urokodaki verkar så glad när han ser Tanjiro återkomma hem på ett säkert sätt till skillnad från sina andra dödsleerlingar.

Men vad sägs om vilken pelare Giyu Tomioka? Såvitt jag vet är han också Urokodakis lärjunge (samma andningsstil). Handdemonen säger att Sabito och Makomo (dödsfolk som tränade Tanjiro under träning) är de starkaste bland alla, inte Giyu. Träffade Giyu och överlevde handdämonen eller var han bara lycklig som inte stötte på denna kraftfulla demon under urvalet?

Baserat på denna wiki;

medan Sabito är länge död innan serien startade var både han och Sabito bästa vänner när de gick igenom liknande situationer för att förlora sin familj till demoner och bundna sig bra. Senare under den slutliga urvalsundersökningen dog Sabito i händerna på Hand Demon och försökte rädda sitt liv och andra som deltog i provet. Sabitos död fick Giyu att känna så mycket skuld till den punkt där han tvivlade på sina egna förmågor som en pelare och upphäver att han övergav sin position som Vattenpelaren.