Anonim

Big Ed - I Miss 'Em (Ft. Mac & O'Dell) HQ

Vi ser inte drakarna lämna kroppen från Dragon Slayers utom i Natsus fall, även om Igneel nämnde det i avsnitt 89. Varför är det? Glömde de att animera det?

[Redigera- Obs: Om de inte har nämnt det i manga skulle det inte vara ett tomthål eftersom alla kommer att vara medvetna om att drakarna lämnar kroppen för drakens slaktare och ingen skulle ha varit förvånad över att se ansiktet förstöras vid den gången. Att bekämpa Achnologia skulle också ha varit mycket lättare.]

6
  • Vilken händelse hänvisar du till? Kan du citera ett avsnitt och en scen för sammanhang?
  • ep-89. Igneel nämnde alla drakar där de bodde i drakens slaktkropp. Men hittills har jag bara sett igneel komma ut ur Natsu.
  • Jag kunde inte hitta varför du lade den i väntan, men jag ställde en tydlig fråga, som du förresten förstår bara om du har sett anime hittills. Jag har inkluderat ep-nr. @ ʞɹɐzǝɹ ♦
  • @ Nå ut Yup, tydlig fråga till mig.
  • IIRC Det visades inte heller i mangan, så det finns ingen anledning för dem att visa det i anime.

Så vitt jag vet hade alla drakar av 1: a och 3: e generationen Dragon Slayers visat sig i anime. Igneel mot Acnologia, medan de andra 4 (Metallicana, Grandine, Weisslogia, Skiadrum) hjälpte till att förstöra Face.

1
  • Kan du citera källor som stöder ditt svar? Som det är är ditt inlägg kort och låter spekulativt

Om jag kommer ihåg det korrekt tror jag att det visades mellan de fyra sista avsnitten (86-90) av Fairy Tail (2014).

En länk som säger att deras drakar hjälper dem - http://fairytail.wikia.com/wiki/Episode_263

Hans firande klipps dock av när Dragon King kraschar ner nära dem, Fire Dragon King håller honom nere med en klo och uppmuntrar människorna att inte ge upp hoppet. De som hjälper mänskligheten i denna svåra situation är ingen annan än väktarnas drakar från Wendy, Rogue, Gajeel och Sting, de kraftfulla djuren rivar lätt de till synes oförstörbara pelarna genom att flyga genom dem i stora hastigheter.