Anonim

Titanfall snabba fakta!

Ok, så det här var en mechanime. Det var en serie. Huvudhistorien är att det fanns en pojke som tillsammans med sina robotar (jag tror att de tillhör honom, jag tror också att några av dem skapades av hans farfar) försöker vinna någon form av robot-världsmästerskap. Jag kommer bara ihåg några scener som jag beskriver nedan

  1. Det finns en scen där pojkens farfar säger att han lämnade en klistermärke i varje robot han skapade, då utropar en av robotarna "va! Så den klistermärken finns också i mig?"

  2. I en av striderna har en av motståndarens robotar ett spindelnät inuti, på grund av vilket det inte kan fungera ordentligt.

  3. Sedan finns det en scen där de går för att träna, och en av robotarna klippte trä, men hur han klippte var nyfiken, att han helt enkelt knackade på träet och det klipptes perfekt (sidorna var släta)

  4. Den huvudsakliga kvinnliga karaktären går till ett annat team, där hon har tilldelats att bara arbeta på en del av roboten. Hon slutar säga att hennes lag är det bästa (huvudpersonens lag) och att hon återvänder till det

Snälla hjälp mig att hitta den här anime. Riktigt viktig del av min barndom.

4
  • Kan du ha när du kanske har sett det ungefär?
  • Kan det vara Medabots?
  • Nej. Det är inte medabots, jag kollade. När det gäller tiden såg jag det för ungefär 7-8 år sedan. Men jag tror att det släpptes före dat
  • Huvudpersonen har mer än en robot

OK, jag tror att jag är ganska säker på att anime du letar efter är Daigunder

PUNKT 1: Huvudpersonen är Akira Akebono och hans farfar, Hajime Akebono, är en berömd forskare som skapade robotarna. Han är som Ash Ketchum utom med robotar istället för pokemon. Roboten som säger, "Jag har också klistermärket inuti mig?" är Daigunder-enhetens mänskliga som AI-robot som heter Ryugu, flammande robotkrigare.

PUNKT 2: När vi kommer till spindelnätet finns det ett avsnitt där roboten inte fungerar och försöker skada Ryugu även efter att striden är över. Akira hoppar in (som Ash som räddar Pikachu eller kramar den till döds) och försöker skydda Ryugu. Jag tror att de blir diskvalificerade för en turnering. Men Akira får Ryugus förtroende.

PUNKT 3: Och roboten som skär ved måste vara Bulion, den blå thrashern. Det är bara en liten scen i träning. Jag kommer inte klart ihåg vilket avsnitt.

PUNKT 4: Flickan i fråga är Haruka, hon tycker först att Akira är ett dumt barn (som han verkligen är). Men så småningom ansluter sig till detta team som chef. Hon får ett jobb på sitt drömföretag antar jag, men istället går hon med detta team.

kolla in det här för en lista med avsnitt. Men alla poäng kommer upp inom 4 till 5 avsnitt av serien. Hoppas det hjälper: D https://www.google.com/search?q=daigunder+episode&ie=utf-8&oe=utf-8#q=daigunder+episodes

2
  • Det här är vad jag letade efter. Tack för din hjälp !!!!!
  • 1 glad att jag kunde hjälpa: D. Njut av dai dai dai daigunnddderr-låten: D.