Anonim

Nytt tillvägagångssätt! ContiRoad-däck testat på landsvägar - vad gör det så speciellt?

Jag är inte helt säker på vilka kriterier som måste uppfyllas innan en ninja anses vara av S-klass. Det ser ut att vara en slags kombination av hastighet, styrka, jutsu, etc. Behöver man dessutom några speciella tekniker eller blodlinjer? Som Mangekyo Sharingan, Mokuton, Sage Mode, högklassig kallelse och / eller kinjutsu? Rangeras jonin som Kakashi Hatake och Might Guy S? Om så är fallet, vid vilken tidpunkt skulle du säga att de visar de färdigheter som ska erkännas som sådana?

Rankningsklassificeringen används främst för tekniker och uppdrag. Till exempel: "X är en A-rank-teknik" eller "Y är ett B-rank-uppdrag".

Rangerna bestämmer svårigheten eller faranivån i uppdraget eller tekniken mastering / användning.

Av de sex leden används endast S-Rank för att klassificera en shinobis klass.

S-rank används vanligtvis för att klassificera tekniker avsedda för mycket erfarna j nin och Kage-nivå shinobi. S-rank-tekniker är nästan alltid unika för en enskild användare, och som sådan är den användarens varumärkesförmåga.

Normalt är S-rank inte titeln på ninja eller ninja på Kage-nivå.

"S-rank" är också en beteckning som ges till extremt kraftfull saknad-nin, som tjänar dem en plats i deras ursprungsby Bingo Book.

S-rank används för att klassificera endast de farligaste och mest kraftfulla saknade nins på grund av deras skicklighet, exceptionella skicklighet och användning av (ultra) sällsynta tekniker.

Så för att en shinobi ska klassificeras som "S-Rank" måste de ha en unik och mycket kraftfull kompetensuppsättning och viktigast av allt måste de bli en saknad-nin.


källa: Naruto Wikia