Anonim

Under striden med Kaguya gav Obito sin Mangekyou Sharingan till Kakashi efter hans död, och vi vet att om en Mangekyou Sharingan ges till någon annan person kommer den personen att uppnå den eviga Mangekyou Sharingan.

Så uppnådde Kakashi en evig Mangekyou Sharingan även om han inte är en sann arving till Sharingan?

2
  • Varför skulle du tro att Kakashi fick EMS?
  • Uchiha-klan ... duhhh?

Kortfattat, Nej. Kakashi uppnådde inte en evig Mangekyou Sharingan.

Enligt wiki:

Efter att Kakashi förlorat sin Sharingan, bebos hans kropp tillfälligt av Obitos ande, vilket ger honom Mangeky i båda ögonen.

Så nu är frågan Varför han inte uppnådde Evig Mangekyou Sharingan?

Nu igen enligt wiki:

Deras vision kan återställas genom att ta emot den transplanterade Mangeky av en Uchiha med starka blodband helst ett syskon därmed väcker så kallad Evig Mangeky Sharingan. Den eviga Mangeky sammanfogar designen av transplanteraren och transplanterade original Mangeky .

Eftersom Kakashi inte hade sin egen ursprungliga Mangekyo så kan det vara möjligt att han inte kunde uppnå det också nämns att det måste finnas starka blodband. Så jag antar att enligt mig måste båda vara från Uchiha-klanen men i det här fallet var Kakashi från Hatake-klanen.

Nej, det kan inte kakashi. För att få en evig magekyou sharingan måste individen ha fått en evig mangekyou sharingan implanterad eftersom chakraförskjutningen inträffar först efter att användaren upplever förlusten av en nära dem i sina egna händer, och eftersom obito bara hade en grundläggande, inte även fullständig Sharingan kan inte Kakashi

1
  • Fel. Läs den andra korrekt svar.