Anonim

Bodybuilding Motivation: Starka & sexiga kvinnor av generationens järn

Jag såg kampen mellan Luffy och Hody när Hody försöker använda attacken där han skjuter vattenkulor (jag tror det heter Yabusame).

Så jag undrade hur han kan producera så mycket vatten när det inte finns något vatten runt honom? Är det något av fiskmännen eller saknar jag något?

Här är bilden från striden.

Som tillstånd på wiki kan Hodys kropp under inflytande av energ Steroider producera vatten, så att han kan göra ett dropp av vatten även när han inte blötläggts

Efter överdosering av energistrarider verkade Hody droppa med vatten trots att han inte var blöt, vilket tyder på att han hade utsöndrat det.

Så jag tror att det är precis som svett, men med större mängd vatten

Tja, om du tänker på det i verkligheten, är luften full av vattenpartiklar, samlar massor av det tillsammans och jag antar att du kan göra något liknande det xD. Det är mitt förslag, hoppas det hjälper.

Fishman Karate Tillåt dig att kontrollera vatten i en viss närhet, så det är möjligt att kontrollera vattenpartiklar i luften, och till och med att kontrollera och använda vattnet i kroppen, och ens kropp består nästan rent av vatten.

Jinbe förklarar också Fishman Karate i kapitel 629.