Anonim

Ariana Grande - Bästa misstag (live på Honda Stage på iHeartRadio Theatre LA)

I Naoki Urasawas monster hölls "skäl" med barn på Red Rose Mansion. Förklarade de någonsin vad dessa "skäl" egentligen var? Upptäckte barnen händelserna i några av bildböckerna igen? Jag har sett hela serien och förstod aldrig riktigt vad ett "skäl" egentligen var.

1
  • En sak att notera är att jag tittade på den japanska versionen med undertexter, så ordet "skäl" användes. På engelska dub är jag inte säker på om det översattes på samma sätt.

Så efter att ha pratat med en vän ... "Skälen" var bara sessioner av Bonaparte där hans bildböcker lästes upp för barnen för att hjärntvätta dem. Allt detta var en del av hans experiment.

Enligt Wikipedia:

Bonaparta hålls ansvarig för eugeniksexperimentet som ledde till födelsen av Liebert-tvillingarna, och författare till berättelseböckerna använde sig av att indoktrinera barnen till Rose Mansion (särskilt The Nameless Monster, från vilken Johan tog sitt namn och hans sätt att fungera). Andra böcker inkluderar The Big Eyed Man and the Big Mouthed Man, The God of Peace och The Quiet Village. Hans berättelser är fulla av metafor och symbolik, ofta med monster som viktiga karaktärer. De flesta främjar också tanken att den mänskliga naturen innehåller förmågan att bli god eller ond, även om hans verk tenderar att fördömma mänskligheten snarare än att lyfta den.