Anonim

Hur är det att arbeta Front of House? | Gästfrihets- och cateringjobb

Shinichi hoppar in i en brinnande byggnad i avsnitt 12 för att spara en kopia av detta "sällsynta" nummer. Han nämner det också i klassrummet innan det bränner ner. Med tanke på att detta är en show med parodi och otaku historiska ögonblick, vilken händelse syftar den här på?

Årets utgåva av tidningen Comptiq i oktober var extremt hög efterfrågan eftersom den kom med en bonusartbok för Kantai Collection, ett webbspel med marinfartyg som söta tjejer1 vilket är den senaste mega-galen bland otaku i Japan.2 Uppenbarligen hamnade massor av människor på den här frågan för att få flera exemplar av konstboken.3 Karaktären på höger sida av omslaget är en parodi på Kongou, en populär karaktär från Kantai Collection.

Ganska snabbt skämt, verkligen.


Tillägg: här visas omslagen till parodin på Comptiq ("Comptiqle"?) Som visas i showen och själva utgåvan av Comptiq i oktober 2013. (Klicka för att se full storlek.)


Anteckningar

1 Inte att förväxlas med Övrig sak med marina fartyg som söta tjejer, Arpeggio of Blue Steel.

2 Det blir snart en anime.

3 Se till exempel detta stycke: Havoc Ensues Over Battleship Bishoujos (varning: SeventhStyle; NSFW). Eftersom SeventhStyle är hemskt (men tyvärr den enda engelskspråkiga kommentaren om detta jag kan hitta), här är några episodiska kommentarer som nämner skämtet (på japanska): någon blogg; någon annan blogg.

0