Anonim

Zombies In Spaceland Glitches - 40k per minut i True God Mode efter 1.07 Patch - Infinite Warfare

Om någon väcks tillbaka till liv med endo tensi, skulle de också kunna återföras med justu som Yttre väg: Samsara från Heavenly Life Technique eller vad Chiyo använde eller igen med endo tensi? Jag vill påpeka skillnaden mellan min fråga och Kan återanvänd Chiyo använda One's Own Life Reincarnation-teknik ?. Det senare fokuserar på paradoxen att använda ett liv som tar justu på en odödlig person, medan min frågar om att ta tillbaka någon två gånger, så att det finns två av dem samtidigt.

Kan du också använda en endo tensi som ett offer för en endo tensi? På så sätt kan du ha en armé med bara ett offer.

Det verkar som om det är möjligt, eftersom Madara har försökt ta kontroll över Obito för att använda Rinne Tensei på honom. Madara vet vanligtvis vad han gör, så vi kan anta att det är möjligt att återuppliva en återupplivad person.

Jag vet dock inte om andra tekniker.

5
  • Men Obito levde fortfarande
  • @TAAPSogeking: Madara var det dock inte. Och poängen var att Obito skulle återuppliva Madara. Du frågade om en återupplivad person vara återupplivat, inte använda sig av en återupplivningsteknik.
  • Jag ser dig logik, men detta är inte ett svar på min fråga. Jag försöker fråga om en återupplivad person kan återupplivas två gånger eller användas som ett offer.
  • @TAAPSogeking: Madara reanimeras, och han då försökte att återuppliva sig själv andra gången med Obito (så att hans kropp kan ta på sig Juubi). Så ja, en återupplivad person kan (förmodligen) återupplivas med Rinne Tensei.
  • Åh. Tack för att du rensade det här kapitlet åt mig. Det är vad jag letar efter.