Anonim

Peppa Pig Songs

Vad är titeln på låten som spelas runt den här delen? Jag ville verkligen veta titeln på pianostycket eller åtminstone kompositören. Jag försökte leta efter Pupa OST men tyvärr släpptes bara OP och ED.

Pupas OST komponerades av KONISHI Kayo och KONDO Yukio (som tillsammans utgör den musikaliska enheten MOKA ☆). Tyvärr tycker jag att det är ett lika bra svar som du kommer att få, med tanke på att ljudspåret inte har släppts (och jag antar att det aldrig kommer att släppas).

Om du gillade musiken i Pupa, kanske du skulle vilja lyssna på soundtracket till Elfen Lied, som också komponerades av Konishi och Kondo.

2
  • Vet du när det kommer att släppas eller är det?
  • @EdselJeddRenovalles Jag tvivlar på att det kommer att släppas - BD / DVD kom ut i mars och det hade inte ljudspåret med. Pupa sålde fruktansvärt, och dessutom, eftersom det är en 4-minuters serie, kan det inte ha varit så mycket musik i första hand (de flesta OST är längre än hela Pupa), så jag kan inte föreställa mig att det finns mycket ekonomisk motivation att släppa soundtracket som ett separat album.