Anonim

Får föder ett halvt mänskligt monster i Sokoto, Nigeria 2012

Av de Pokémon-avsnitt som jag har sett kommer jag inte ihåg att jag någonsin sett ett djur som inte var en Pokémon. Jag har inte heller hört talas om att djur är närvarande i Pok mon.

Vilket får mig att undra: Finns det någonsin några djur som inte är Pokémon närvarande i något avsnitt eller Pokémon manga?

5
  • Räknar masken som Pidgey äter i det första avsnittet?
  • @ IG_42 - Jag har just sett Pokémon Indigo League avsnitt 1 på nytt, men jag kunde inte se en riktig mask, bara han som krossade marken
  • Åh, jag var säker på att jag kunde se något vridande
  • @ IG_42 Det är faktiskt avsnitt 3 där en pidgeotto äter en mask
  • Se även scifi.stackexchange.com/q/127252/4918 "Finns det vanliga djur i Pokémon-universum?" på Science Fiction & Fantasy SE.

I Gastlys Pokédex-post för Fire Red står det

ett väsen som existerar som en tunn gas. Det kan välta en indisk elefant genom att omsluta bytet på två sekunder.

Fisk ses också i avsnittet Pokémon Shipwreck:

När jag undersökte för att se om det någonsin har funnits ett djur som inte är en Pokémon i en scen eller manga stötte jag på detta i Bulbapedias artikel Djur i Pokémon-världen:

Verkliga djur har nämnts ett antal gånger för att existera i Pokémons värld. Oftast nämns de i förhållande till en Pokémon-kategori. Till exempel är Pikachu känd som "Mus Pokémon" och kallades direkt i anime som en "elektrisk mus", vilket antydde att det finns verkliga möss i Pokémon-världen. Annat än detta är alla andra omnämnanden av djur sällsynta.

Det fanns också den här bilden:

Som tydligt visar en hund. Detta är dock den enda bilden jag kunde hitta av ett djur som inte är en Pokémon.

1
  • 6 Egentligen innebär "elektrisk mus-Pokémon" inte exakt att det finns verkliga möss i universum. Pikachu är inte den enda mus-Pokémon, och inte heller den enda elektriska. Att säga "en Pikachu är en mus-Pokémon", skulle vara som att säga "en Labrador är ett hunddjur". Det är ganska överflödigt, men det har inte heller någon djupare betydelse för det heller.

Det finns en ganska omfattande lista över djurförekomster i Pokémon på Bulbapedia här.

Exempel:

  • I "Ash Catches a Pok mon" ses Pidgeotto äta en vanlig mask innan den fångas av Ash.
  • I "The Water Flowers of Cerulean City" kan man se fisk i akvarierna inne i gymmet
  • I "Battle Aboard the St. Anne" kan en kokt hummer ses som mat som serveras på fartyget.

Flera exempel finns i tidiga avsnitt. Strax innan Ash fångar Pidgeotto, äter den en mask, möjligen det minsta djuret från Pokémon som anime någonsin visat. Hänvisningar till sådana arter varade längre än deras utseende. I ett mycket senare avsnitt nämner Ash havskatt.

I en av episoderna i indigo-ligan äter de myskratkebab och säger själva att det är muskrat. Vet dock inte vilket avsnitt

I säsong 1 avsnitt 20 finns det här, jag tror inte att det är en Pokémon, men kan inte säga vilket djur det här är: