Anonim

Dell Inspiron 3650 Unboxing

Jag förstår inte hur stativ är kopplade till Ripple Energy, som kommer från andning. Den tredje delen verkar inte som kopplad till de två första delarna av JoJo.

2
  • den här kan hjälpa till: anime.stackexchange.com/questions/49650/…
  • Om jag inte misstar ska stativet vara en förlängning av krusningen, men jag måste slå upp den igen för att få veta de exakta detaljerna.

Jag är en tredjedel av vägen genom del 3, och så vitt jag kan säga är det minimal, om någon alls, länk mellan Stand och Hamon (Ripple) förmågor. Inledningsvis trodde jag att stativet var en förlängning av Hamon, eftersom det finns en anmärkning om Jotaros förmåga att slåss medan han inte kan andas in i sin första kamp med Avdol, vilket andra människor på internet också har lagt märke till, men detta uppgår inte till mycket.

Diskussioner som jag hittade i en webbsökning intygar också detta:

  • Denna Reddit-tråd och detta Quora-inlägg diskuterar förhållandet mellan Stand och Ripple. Affischer citerar del 7, där Hamon indikeras vara en språngbräda för att stå. (Jag har inte kommit till del 7, så jag kan inte bedöma mig själv på detaljerna.) Detta ses dock som en retcon, och för det mesta verkar folk vara benägna att säga att det Det är inte mycket förhållande.

  • Fanwiki-artikeln om Stand och denna Reddit-tråd, bland andra källor, noterar att Hamon kastades mer eller mindre efter del 2.

Min förklaring

Så jag tror att på grund av att någon som använder Hamon skapar en Hamonström (, som elektricitet), och stativ leder Hamon, och jag tror att det är så gammal Joseph kan skicka Hamon genom sin monter. Jag har också samlat ett stycke från en Fandom-sida som visar Ripple Transmission genom Hermit Purple.

Rippelöverföring

Joseph har visat förmågan att överföra krusningen genom Hermit Purple som en förlängning av hans kropp. Joseph har använt den här egenskapen hos Hermit Purple för att attackera DIO eller hindra honom från att röra vid honom genom att linda sig in i den.

1
  • Young Joseph använder förresten klackare och visas i del 2, inte del 3.