Anonim

Ghar Mein Aurton Ke Liye | Rizq Hasil Karne Ka Wazifa

Finns det en korrelation mellan dessa två karaktärer? Jag undrade om samma illustratör ritade båda karaktärerna eller om en av dem kanske var en hyllning till den andra.

2
  • 7 Här är några möjliga svar som du kan få a) Författarens inflytande b) Begränsa antalet mönster, så det är normalt att hitta 2 tecken med liknande design (födelsedagsparadox) c) Spåra (mycket osannolikt)
  • Det här är sannolikt bara en coinedcedince och en aglomerering av funktioner som verkar tuffa / allvarliga (skarpa drag, stark käftlinje, snäva läppar, smala intensiva ögon) .. Ändå +1 för att märka det.

Jag hänvisar bara till nhahtdhs kommentar som svaret eftersom det verkar som att han inte vill lägga upp det som ett svar.

Men anledningen till att det kan finnas liknande karaktärsdesign i två olika anime kan bero på:

  1. Författarens inflytande
  2. Begränsa antalet mönster (födelsedagsparadox)
  3. Spårning (osannolikt)

Egentligen är båda karaktärerna ganska lika. De var båda extraordinära varelser, skapade av inte en, utan flera varelser. Båda tenderar att hitta intresse för mänskligheten men kommer inte att förlora sina mål, jag är säker på att det finns ännu fler likheter mellan dem

1
  • Skulle du vilja utarbeta ditt svar, helst genom att citera källor för att stödja dina påståenden? "Jag är säker på att det finns ännu fler likheter mellan dem." OP är inte säker, så om det finns ännu fler likheter, lista sedan och förklara dem.