Anonim

『フ ァ ン タ シ ー ス タ ー オ ン ラ ン』 2 』WebCM「 ク ラ フ ト 編 」

Blir det någonsin utforskat i något av materialen? Får han det någonsin? Det verkar som om hon känner till honom.

1
  • Illya vet definitivt att Shirou är Kiritsugus adopterade son. Jag kommer inte ihåg off-hand när / där Shirou får reda på att Illya är Kiritsugus dotter, dock.

I Heaven's Feel-vägen, ja, som hon säger att hon är i den sanna änden:

Efter att Shirou dödar Kotomine och håller på att offra sig för att stoppa den större graalen, verkar Ilya ha på sig Heaven's Dress och planerar att stänga av den själv. Här säger hon till Shirou att det är hennes plikt som hans äldre syster att skydda honom.

På Unlimited Blade Works-rutten gör hon det dock inte

Som när Shirou och Rin rekryterar henne för att bekämpa Caster, har Gilgamesh redan kommit före dem, besegrat Berserker och rippat ut Ilyas hjärta och dödat henne.

Jag är osäker på ödet. till mitt minne minns Shirou inte (spelar för närvarande om) och jag har ännu inte spelat Fate / Hollow Ataraxia. Men eftersom det också har ledtrådar till alla Fate / Stay Night-rutter i det, antar jag att kunskapen om att Ilya och Shirou är adopterade syskon antas.

Naturligtvis kommer Ilya inte att erkänna detta för Shirou hur som helst i Fate / Hollow Ataraxia eftersom Shirou i det egentligen inte är Shirou utan Avenger antar Shirous form och Ilya verkar vara medveten om False Grail War.

7
  • Är inte Shirou medvetslös vid den punkten i HF-slutningen, dock? Illya säger definitivt till honom, men jag tror inte att Shirou faktiskt hör henne.
  • 1 @senshin jag är ganska säker på att han var medveten, för om jag kommer ihåg rätt är han på väg att projicera Excalibur men inser att det inte räcker och det är då Ilya dyker upp
  • Åh. Jag antar att jag inte kommer ihåg den delen korrekt. Häftigt.
  • Jag trodde att han fick veta mycket tidigare i HF. Att kunskapen hjälpte honom att svära av Kiritsugus ideal på grund av vad det gjorde med henne. Även om jag inte har något att stödja detta med, så kanske inte.
  • @zibadawatimmy Jag tror att den del du tänker på är när Shirou överger Kiritsugus ideal för att följa skulle innebära att han måste döda Sakura (döda en för att rädda många). Jag kan inte komma ihåg när valet faktiskt dyker upp var men jag är säker på att det är ungefär när Sakura behandlas av Kotomine och hon sedan springer iväg, Shirou får reda på det och jagar och hittar henne vid bron och Shirou lovar att skydda Sakura och det är när de delar sin omfamning i regnet.