Anonim

Joseph Schwantner - ... And the Mountains Rising Nowhere (Score Audio)

Om alla Devil Fruit-användare är i En bit anime kan inte simma, hur är det med en Devil Fruit-användare vars förmåga är att kontrollera vatten? Kan en sådan person simma eller undvika Djävulens fruktens förbannelse?

5
  • Enligt förklaringen i anime kan alla djävulens fruktanvändare inte simma men det är dock möjligt över vattnet. exempel (Aokiji cyklar via havet; visar sig vatten som is, Brook går på vatten eftersom hans kropp är för lätt)
  • var det inte en användare av vattenvattenfrukt i filmen karakuri island eller något. hon förvandlas till vatten och rör sig genom rör för att attackera nami.
  • Vad jag tror är att om de dränktes i vatten skulle det inte spela någon roll, men om de föll i havet, skulle de bli solida och sjunka.
  • Det konstaterades att en vattenjävelfrukt inte existerar eftersom den skulle besegra hela syftet med att vara svag för vatten.

Det mesta av detta svar är spekulation, eftersom det för närvarande inte finns något svar på denna fråga.

Jag tror att möjligheten att "Mizu Mizu no Mi" existerar någonstans i One Piece-universum är mycket möjligt, eftersom vi redan har sett flera tillstånd av vatten som djävulens frukter:

  • Moku Moku no Mi (rök - gasläge) *
  • Hie Hie no Mi (Ice - Solid state)
  • Yuki Yuki no Mi (Snow - Solid state)

* Jag vet att den här är omtvistad

Det enda problemet med "Mizu Mizu no Mi" är att det kommer att skapa en paradox. Eftersom Devil Fruit-användare är svaga för vatten, skulle en Devil Fruit-användare förvandlas till vatten, skulle han göras maktlös och förvandlas tillbaka till sin normala form.

Men allt som allt tror jag inte att personen som använder denna Devil Fruit kommer att kunna kringgå den "förbannelse" Devil Fruit-användare får från att äta dem.

4
  • 8 Djävelfruktanvändare är svaga mot havet. Vanligt vatten påverkar dem inte. Se Luffys strid med krokodil
  • 3 Jag tror att rörligt vatten inte har någon effekt på djävulens fruktanvändare (duschar, vattenfall, vågor etc.), men havsvatten gör det. Mer än troligt eftersom salt ses som ett verktyg mot djävulen och demonerna, varför de inte kan simma, men färskvatten har inte samma attribut.
  • Rök är inte vatten i gasläge.
  • En betydande del av rök är vattenånga. (Resten är koldioxid och partiklar.)

Djävulens fruktanvändare är svaga mot havsenergin (tänk sjösten), eftersom havet hatar dem. Om det finns en "Mizu Mizu no Mi", skulle det troligen vara färskvattenförmåga. Detta skulle göra det möjligt för dem att använda vatten utan att försvagas.

1
  • Min tanke helt. Så länge de bara rör vid sötvatten verkar djävlarnas fruktanvändare vara opåverkade. Sådan är exemplet med luffig drunkning i Arlongs pool (ansluten till havet) men opåverkad av Hancocks bad. Därför skulle en 水水 の 実 vara rent sötvatten.

Saken är att Devil Fruit-användare bara tappar sina krafter genom SEA-vatten. dricksvatten, färskvatten och andra typer av vatten skulle inte ha någon effekt. Så det skulle vara möjligt att ha förmågan och simma, om du inte är i havsvatten. Detta visades i Crocodile ARC. Luffy sätter sig med vanligt vatten för att bekämpa krokodilen för det faktum att sanden blir klumpig och inte kan spridas.

1
  • Detta svar motsägs av detta SBS där det står, "" Havet "här kan referera till allt från floder, pooler och bad till alla typer av stående vatten."

TL; DR JA, de kan simma

Förutsatt att fruktätaren inte kan kontrollera havsvattnet (vilket annars helt klart skulle strida mot hela tomten), måste han använda tricks för att göra det möjligt för honom att simma.

Devil Fruit-användare är mottagliga för alla typer av vatten, inte bara havsvatten

Jag antar att denna Devil Fruit inte är känslig för färskvatten. Detta kan vara möjligt eftersom wiki alltid anger ordet "hav" som svaghet. Det har ingenting med vatten att göra. Det är till exempel "seastone", inte "waterstone". Vi kan säga att känsligheten för sötvatten är en bieffekt som kan neutraliseras med fruktens kraft.

Logia Devil Fruit tillåter en person att skapa, kontrollera och förvandlas till ett naturligt element eller naturkraft, beroende på frukten.

Låt oss också anta att frukten är av Logia-typ. Om frukten har förmågan att skapa vatten kan fruktanvändaren omge sig med nyskapat färskvatten som inte är deras egen kropp. På detta sätt kommer det inte att finnas någon direkt interaktion med havsvattnet och Devil Fruit-användaren.

Med dessa antaganden, ja, en fruktanvändare med sådan kraft kommer att kunna simma i saltvatten.

Kontrollera det här svaret för mer information.

6
  • Det skulle vara omöjligt för fruktanvändare att simma på grund av förbannelsen. Dina antaganden bevisar inte heller ditt påstående. Om de skulle förvandlas till vatten, skulle de verkligen vara bra, för att flytta vatten har ingen effekt, men om de skulle skapa vatten, skulle det inte skilja sig från något annat stillastående vatten. Om en vattenfruktanvändare skulle skapa vatten och om någon fruktanvändare skulle vara nedsänkt av det skulle de förlora sin energi så länge den inte rör sig vatten.
  • @PeterRaeves Jag tror att du missade det andra antagandet. Om djävulens makt neutralizes effekten av färskt (stillastående) vattensvagande effekt kan användaren omge kroppen med färskvatten och kan doppa ner. Med korrekt vattenskapande kommer också någon kraft att produceras som kan göra det möjligt för användaren att röra sig under havet.
  • Men det andra antagandet är felaktigt. Wiki säger att vattentypen inte är viktig. Både sötvatten och havsvatten är skadliga så länge det är stilla och inte rör sig. Därför kan luffy springa runt med havsvatten på sig, och det är därför pirater kan duscha men inte bada.
  • @Peter Raeves Rätt. Men enligt wiki kunde det inte finnas någon människa med 2 djävulskrafter före marineford. Svart skäggfrukt som kan neutralisera en av djävulens frukt. Mitt antagande var så. Det är inte ett omöjligt antagande det är därför teorin kan fungera.
  • Tja, bara Blackbeard kan neutralisera effekterna av en djävulens frukt, för det är en del av hans krafter, men han kan inte neutralisera effekterna av havet. Om Blackbeard faller i havet skulle han drunkna precis som de andra (antar jag).

Nej. Den andra gången han rörde vid vatten eller blev våt förlorade han förmågan att kontrollera det, så att han kunde drunkna och dö. Om han kontrollerade vatten på avstånd utan att röra vid det, kunde han behålla sina djävulska fruktkrafter.

3
  • det fanns en mizu mizu no mi-användare i film 3 eller 4 (gör inte ordentligt) och hon kunde inte kontrollera vattnet. brukade hon röra sig genom rören genom att förvandlas till vatten. och nami fångade henne i en glasburk för att stoppa henne.
  • @ Sp0T som inte var mizu mizu som antingen var toro toro no mi (movie2) eller ame ame no mi (film 4): P
  • ja jag kollade och det är faktiskt toro toro no mi. ;) men är inte vatten också en vätska. så hon kunde inte kontrollera någon vätska.