Anonim

The Avengers - Roligaste scener

När den kolossala Titan attackerar staden Trost i säsong 1 avsnitt 5, ser vi alla arbeta med kanonerna som blåses av väggen av ångan. Samuel blir också avstängd, men han är medvetslös, så Shasha springer nerför väggen och räddade honom med ODM-redskapet genom att skjuta benet men hur var hans ben inte helt borta av det. Vi har sett kroken ha tillräckligt med kraft för att gå tuff betong, så varför trodde den inte den andra sidan och även om benen? vi vet också hur kroken ser ut och på intet sätt skulle den fastna i hans kalv. Kroken ser ut så här

Ja, det ser stort ut men det är inte så stort eftersom det är nära skärmen men kroken är stor så hur förstörde den inte hans ben helt?

0

Hur sprängde inte Sasha av Samuels ben? Helt enkelt för att kroken inte är densamma som en högkaliberkula. Till och med bland kulor är det bara de som är tillräckligt kraftfulla som kan kapa bort någons ben. Jag har aldrig sett en krok eller något liknande som ett spjut eller pil som kan blåsa bort någons lemmar. Om du märker det under anime och manga, exploderar inte kroken när den hakar fast vid något så jag förstår inte varför någon skulle förvänta sig att den blåser av någons ben.

Kroken är inte så stor som det verkar och kan jag fråga: hur visste du att den inte gick igenom hans ben? Eftersom det aldrig avbildades, både i manga och anime, som det inte gick igenom. Kroken kunde ha gått igenom benet och sedan gled och spärrats till ett ben i Samuels ben. Det är möjligt att detta hände på mindre än några sekunder. Det är också möjligt att kroken inte träffade benet när den gick igenom.

För att bevisa min poäng att det inte exploderar, titta på såren på Samuels ben. Du kan se att det genomborrade hans kött rent.

Här är samma scen som avbildad i mangan.

Och för att visa dig hur liten den "stora kroken" faktiskt är, märk dess storlek (inringad i rött) jämfört med ODM Gear-delen fäst på baksidan av höfterna (även inringad i rött):

Kroken har tillräckligt med kraft för att tränga tillräckligt djupt in i betong, ja, men inte hela vägen igenom. Det är inte så kraftfullt som du tror, ​​bara tillräckligt så att kroken kan haka fast vid något. Om det var så skulle de också ha använt det som ett vapen.