Anonim

Eli Lillys monoklonala antikropp (LY-CoV555) och COVID-19: Antikroppsterapi för tidig öppenvård.

I avsnitt 10 av anime monster musume no iru nichijou, den här icke-mänskliga flickan dyker upp här:

och här:

Hon dyker sedan upp igen mycket kort i avsnitt 11:

Inget annat nämns av denna karaktär, men närvaron hon haft har varit för stor för att detta bara skulle vara en tillfällighet. Vem är det?

2
  • Anime? Vilken anime? Kanske kan de flesta berätta med skärmknapparna men du bör ändå ta med titeln i kroppen eller frågetiteln någonstans, kanske för sökändamål eller för att få någons uppmärksamhet bättre.
  • @SultanofSwing Tja, jag hoppades att frågetaggarna skulle göra det jobbet, men i alla fall kommer jag att göra det mer tydligt

Karaktären i bilderna du har lagt upp är Polt. I detta Wikipedia-länk, hon är listad under mangaens stödjande karaktärer Monster Musume.

Polt är en kobold. Hon är ledare för det lokala gymmet, "Sports Club Kobold", och verkar vara ganska hyperaktiv. Sport är hennes liv (alla sporter, inklusive fiske) och hon strävar efter att ge bästa möjliga upplevelse för sina kunder. Hon avbildas som en pälsklädd humanoid med svans och öron som en hund hon till och med bär en läderhalsband men med ett mer platt, mänskligt ansikte. Hon bär vanligtvis shorts, T-shirt och träningsskor. Polt verkar lita på i högre grad än andra liminaler: hon har sitt eget företag och får gå ut på egen hand. När Draco och Lilith är villkorade för att vara ute utan värdfamiljens övervakning får Polt ansvaret för dem.

Wikia länk för Polt ger detaljerad information om karaktären. Hennes utseende beskrivs som:

Medan hennes art är en Kobold, en germansk sprite som kan ta många former, framträder hon som en nästan mänsklig kvinna med ett vargansikte, inklusive en munstycke istället för en näsa och en vargs svans och öron.Hennes kropp, i enlighet med hennes yrke, är väldigt atletisk; med muskulösa armar och ben och en trimmad buk. Hennes bröst är av medelstorlek, jämfört med andra karaktärer mer underbara bröststorlekar. I sin debut bär hon en midriff avslöjande svart skjorta med sportklubbens namn på och en dragkedja med dragkedja ovanpå; jean heta byxor; lårremmar och armband en hundkrage och atletiska sneakers.

Detta är länken för Google Image Search for Polt.

Som redan nämnts är hon en Kobold som heter Polt och har rättigheter som de flesta andra extra-arter människor inte har, som att få gå vart som helst utan en eskort.

I mangaversionen är hon en frekvent biroll, som äger och driver ett gym med extra arter där tjejerna är provkunder, liksom Kobold Stadium som är en anläggning i olympisk skala. Hon är en komplett träningsmutter som alltid försöker ta reda på hur hon kan göra sitt gym användbart för alla kroppstyper av extra art och ofta "volontär" för att coacha människor som hon tror kan använda mer träning ... oavsett om de bad om det eller inte .