Anonim

D'Arrancar - Android-spel HD

I Death Note är Shinigami-världen nästan tom för alla färger eller liv.

Vi kan se det i Shinigami-världen:

  1. Träd är livlösa (om det finns några träd alls)
  2. Frukt torkas upp och ruttnar
  3. Det verkar knappast finnas något ljus (även om det inte verkar finnas något fullständigt mörker)

På grund av detta skulle jag vilja veta varför det finns en sådan värld.

Förresten vart går du när du dödas av din egen Shinigami, med tanke på att Ryuk sa till Light att när du väl har skrivit i anteckningsboken kan du varken gå till himlen eller helvetet?

Tja, vad förväntade du dig av gudarnas värld som styr de döda? Historiskt sett lever de dödas värld och deras gudar på en dyster plats. Själva författaren verkar bara föreställa sig det utan ett riktigt "motiv" av varför men bara för att det borde vara gör så här:

Obata sa att han använde "inget riktigt designmotiv" för Shinigami Realm, och att han aldrig bestämde sig för något konkret utseende; Obata beskrev riket som ett förändrat utseende i varje fall i Death Note, med det ibland som ett torrt fält och ibland som ett rum "fullt av kakor". Obata säger att han gillar att tänka på Shinigami Realm som "en övergiven byggnad med bitar av choklad som sitter runt." Obata sa att han tänkte på riket som att vara "inuti något" och ha en "klaustrofobisk känsla." Obata tillade att han skulle vilja utveckla Shinigami Realm vidare om det användes som inställning för en berättelse.

Jag har inte "Takeshi Obata-produktionsanmärkning: karaktärer." Death Note 13: Hur man läser. bok för att verifiera Wikipedia-källan men om du köper den borde den berätta samma sak.

0