Anonim

Mina 10 starkaste Fairy Tail-karaktärer [föråldrade]

Han är helt klart mäktig. Makarov sa till och med att Juras (En av de 10 trollkristallernas) makt var nära Gildarts, vilket innebär att Gildarts är mer kraftfull än Jura.

Så varför är han inte en trollkarlshelg? Måste han göra något fantastiskt? Eller är han bara inte tillräckligt populär?

4
  • Bra fråga. Jag hade samma fråga efter att Erza själv sa att hon inte matchar Gildarts, och hon själv så stark.
  • Först och främst skulle jag inte tänka på det magiska rådet som hatar fe. Jag skulle tänka på det mer så här, min mamma (det magiska rådet), som var strikt mot mig (fairy tail) eftersom jag gör många hänsynslösa saker, som, om inte övervakas, skulle innebära att jag ledde till att göra mer hänsynslösa saker som kunde äventyra något (men i anime, en person.) Så jag skulle bara säga att de inte vill att fairy tail ska hamna i fler problem, vilket kommer att äventyra fler människor ... om du förstår vad jag menar.
  • Eller så kan du jämföra det magiska rådet med regeringen (som någonsin har ansvaret för att hantera armén, marinen etc.) och Fairy Tail, som den person som agerar som en skurk men av goda skäl. Militären skulle verkligen inte låta agera utan order eller inte lyda order. De skulle straffa dem medan de tänkte på de oskyldiga liv som personen kunde ha tagit.
  • så i alla fall, tillbaka till Gildarts, håller jag med om att han inte gillar att vara bunden av ansvar. Det dyker upp till och med i hans kärleksliv. Och om det magiska rådet hade gett honom positionen som de tio trollkarlhelgarna, skulle han ha vägrat. För att inte tala om att de inte vill att majoriteten ska vara för fairy tail också, och de vill inte att fairy tail ska agera mer hänsynslös än de redan gör (av skäl som anges ovan).

Ordföranden för det magiska rådet utser trollkarlen till de tio trollkarlshelgarna. Magiska rådets beslut fattas inte alltid objektivt och ibland uppenbart politiskt motiverade. Många av Magic Council-medlemmarna har en mycket ogillande för Fairy Tail-guilden. Det är troligt att de inte utsåg Gildarts eftersom de inte ville ha två Fairy Tail-guider för att ha den titeln.

En annan anledning är att Gildarts reser mycket under långa uppdrag och stannar sällan länge i sin egen guild medan Magic Council förmodligen inte ville ha en sådan "nomadisk" medlem i den elitgruppen. Dessutom, även om det magiska rådet gav honom det erbjudandet, kan Gildarts själv ha avvisat det och sett hur han returnerade Fairy Tail-guildmästarens titel och sa att han inte lämpar sig för det.

Det är nog inte för att han kan inte vara en trollkarl. Det gör han bara inte vill var en. Gildarts gillar inte påverkanspositioner (han avvisade också Guildmästartitel) Och som oftare sagt på internet

Han är för lat för att gå ur röven och fylla i ett ansökningsformulär.
Vill förmodligen inte det, som om han inte ville ha guildmästartiteln.

Titeln lägger för närvarande inte till något annat än ett känt namn. Han kanske inte ens kan se vinsten att ha det

Det är bara en titel, så vitt vi vet erbjuder den inget annat än respekt från massorna.

Jag hoppas att detta svarar på din fråga

Gildarts, Laxus, Mystogan. I grund och botten måste du ha dina synliga och osynliga guildmedlemmar. Gildarts är osynlig eller hemlig. Tanken är att inte ha honom i rampljuset, så att han inte är riktad och förblir som ett ess i ärmen.

Även om denna anime visar tecken på den "aldrig åldrande" effekten, om den var mer inriktad på att utvecklas över tiden, kan vi redan berätta av hur karaktärerna är skriptade att Gildarts-sättet att skydda guilden - eller hans roll i att skydda guilden, är genom att inte ligga i framkant. Det var vad Laxus var för. Fairy Tail har redan flera S-klass-guider också.

Det är troligt att Gildarts aldrig nominerades till eller ansökte om Wizard Saint. Det är också troligt att det finns ett prov / test involverat precis som Grand Magic-spelen. Ännu viktigare, medan Gildarts förvirrar latskap är det bara en maskering för honom att kunna hantera de mer underjordiska skyldigheterna att hålla Fairy Tail säker.

Lägg märke till hur han visades ??? namn ??? som Laxus far letade efter, men Laxus inte. Hela delen av utvecklingen och planen.

2
  • Så vad du säger är att han bara aldrig var känd i trollkarlsvärlden trots sitt rykte om förstörelse, där Magnolia måste ändra sitt geografiska läge, eller det för att han aldrig visade sig vara en trollkarlshelg
  • Vad jag menar är att jag tvivlar på att du får titeln baserat på rykte, men genom en formell process som antingen Gildarts själv eller Makarov hellre vill att han inte ska gå igenom. Titeln skulle ge alltför mycket synlighet, inte bara i namn utan appreance och han kunde inte vara hemlig. Vissa människor känner kanske till honom vid namn, hörsägen men det är inte samma sak som att vara på en lista över topp 10 och vara känd överallt.

Jag tror att det bara finns en anledning bakom det. Gildarts är en fri anda och vill inte begränsas av de tio trollkarlsplikten. För honom att utforska världen och utföra uppdrag är det som definierar honom. Han älskade Natsu och andra Fairy Tail-medlemmar och betraktade dem som familj men genomgick fortfarande de långa SS-uppdraget eftersom han tror att han hör hemma där.

Han är ungefär som Goku (som tror att slåss är vad han är avsedd för och vandrar bort från sin familj för det) och Ging Freeches i HunterxHunter.

1
  • För att lägga till det svaret, avvisade han att han var guildledare så att han kan undra runt utan ansvar, så på intet sätt skulle han komma in i politiken och ansvaret för att vara en trollkarl. Ytterligare mer undrar han inte bara runt, halva tiden vet ingen var han är. Vem vet kanske han till och med erbjöds anställningen och avvisade den en tid tidigare. Skulle inte överraska mig.

Gildarts förstör vanligtvis allt på hans väg av en slump. Titta bara tillbaka till kapitlet när han kommer tillbaka till stan; de var tvungna att omorganisera hela staden bara för att se till att han inte förstörde allt i hans väg genom att av misstag snubbla eller något. Plus, som andra har nämnt, var Fairy Tail alltid känd för att vara en destruktiv guild.

Ingen skulle vilja att någon som förstör allt han passerar ska kallas en trollkarl SAINT. xD Han kan vara stark men ryktevis, han är bara en smutsig gammal kjoljagare som ger bokstavlig förstörelse för dem han kommer nära.

Det är bara en spekulation, men jag tror att ingen förnuftig Magic Council-medlem skulle göra någon till en Wizard Saint som bara går runt på platser och förstör allt han rör vid bara för att han inte är uppmärksam och hans magi fortfarande är aktiv. (Observera att Magnolia har Gildarts-shift av samma anledning.)

  1. Rådet hatar Fairy Tail och är ansvarig för att välja Wizard Saints. Det finns ingen anledning att de någonsin skulle välja någon från den guild de hatar så mycket.

  2. Gildarts är lat som helvete och försvinner i flera år åt gången för att göra 100-åriga uppdrag.

  3. Hans makt är alldeles för destruktiv.

4
  • 1 1. Makarov? 2. Makarov försvann i sju år och han är fortfarande en trollkarlshelg. 3. Vad sägs om Jellals krafter? Joses krafter? Krafter är destruktiva. Större krafter är ännu mer.
  • 1 Jose, Jellals klon och Makarov har alla kontroll över sina krafter. Om de rör vid en vägg är det säkert. Om Gildarts rör vid en vägg är den borta. Hans krafter är okontrollerbara.
  • 1 Det är inte hans makt som är okontrollerbar, det är han som inte bryr sig tillräckligt för att kontrollera sina krafter.
  • Jellals klon betyder mystogan ???

Gildarts kan vara en trollkarlshelg. Det är möjligt. Kanske människor som läser mangan vet om han är en helgon. Du vet aldrig för de andra helgon eller okända och i anime efter klassens båge där de återvänder efter 7 år har han försvunnit.

Kanske har vi alla fel, och han är faktiskt den 2: e starkaste trollkarlen. Vi vet inte vem de två bästa är, och eftersom den tredje identiteten är okänd är det möjligt för de andra två att vara okända.

Vid de magiska spelen noterades de tre bästa som "inte mänskliga" när det gäller styrka, och om jag minns rätt har Gildarts kallats sådana vid flera tillfällen. Så jag tror att denna teori är trolig och anledningen till att jag säger nummer två beror på det faktum att du inte kan få den bästa hunden att inte möta Natsu och / eller Laxus.

Jag antar att något speciellt är planerat för Gildarts:

  1. För att rädda guilden från Acnologia, var Mavis Vermillion själv tvungen att dyka upp, eftersom guilden inte var tillräckligt kraftfull. Men Gildarts mötte en gång Acnologia tidigare och överlevde att förlora bara några av sina organ. Hur gjorde han det?

  2. Han sa till och med legionen Byro att han inte ville att de andra (guildmedlemmarna och den nya Oración Seis) skulle se vad han verkligen kunde.

Så ... jag antar att du förstår vad jag håller på med.

1
  • Du kan inte använda Byro som referens eftersom avsnittet han visas i är exklusivt för Anime.

Det magiska rådet känner inte till Gildarts effektnivå som visas i s-klassens magiska båge. det var när Lohar känner till Bluenote Stinger kämpar för fe. han säger att ingen i fairy tail är tillräckligt stark för att besegra honom. Då ser jag att Gildarts är starkare än Makarov.