Anonim

anime pojkar redigera

I Tokyo Ghoul, under avsnitt 1 kaneki förvandlas till en halv-ghoul, och han tvingas överge sitt gamla liv, sans sin goda kompis Hide, även om de tillbringar mindre tid tillsammans.

Men vi får knappt en glimt av Kanekis hemliv. Vi ser honom kort i vad som verkar vara en lägenhet eller ett litet hem, men utan rumskamrater eller familj.

Jag tror att Kaneki är omkring 18, så det är möjligt att han bor ensam, men säkert tog någon hand om honom tillräckligt länge för att undra var han är.

Varför verkar ingen leta efter honom?

I avsnitt 12 av anime förklaras det i detalj.

  • Hans pappa dog innan han var gammal nog för att bilda minnen
  • Hans mamma dog av "överansträngning" och försökte stödja Kaneki och hennes yngre syster
  • Hans moster (som utnyttjade sin mamma) är uppenbarligen inte den ansvariga typen

När det gäller anime har Kaneki ingen annan familj. Som ett resultat är den som bryr sig om honom död, så de kan inte leta efter honom, och hans moster bryr sig inte om honom, så hon skulle inte leta efter honom.

Jag kan inte tycka komma ihåg när det här är från, men det avslöjades att i de senare avsnitten dog Kanekis föräldrar när han var mycket ung och sedan dess har han bott ensam. Han växte upp som ett mycket ensamt barn som bara hade Hide som en av hans närmaste och enda vän. I hans liv före olyckan med att han blev halvgul är Hide den enda personen som är tillräckligt nära för att bry sig om honom. I de senare avsnitten framträder Hide flera gånger och visar lite omtanke för Kaneki.

Enligt Wiki:

Hans moster, Yuuichi, som hon alltid jämförde med honom eftersom Yuuichi inte gjorde det bra i skolan. Detta gjorde henne mycket upprörd. När hon jämförde sin son med Kaneki, jämförde hon också Kaneki med sin avlidne mamma och sa hur lika de var. Hennes känslor av underlägsenhet gentemot Kanekis mamma riktades mot honom trots det. När tiden gick blev familjen en plats som inte gav Kaneki någon tröst länge eftersom ingen i familjen skulle ta hand om eller ta hand om honom

Jag tror att Kaneki nu har flyttat till Anteiku. Eftersom ingen bryr sig om var Kaneki är, kunde han ha flyttat ut ur det gamla huset eller fortfarande stanna där, men det skulle inte ge något bra innehåll, eftersom hans hunger, önskningar alla är uppfyllda i Anteiku i den utsträckning att honom i sitt hem skulle bara titta på TV eller sova.

I Tokyo Ghoul A saknades tecken på högskolan som Kaneki gick till, och det saknades också filer på honom. I ett avsnitt tar hans vän alltid bort de saknade flygbladet, och jag antar att regeringen höll denna olycka konfidentiell eftersom endast duvorna hade tillgång till informationen. Men han har ingen familj eftersom båda hans föräldrar dog. Jag drar slutsatsen att hans vän höll sitt försvinnande hemligt och regeringen eller duvorna höll detta konfidentiellt från allmänhetens ögon, och ingen oroade sig eller letar efter Kaneki. * enligt anime

2
  • Välkommen till Anime & Manga SE! Kommer du ihåg vilket avsnitt det var?
  • his friend kept his disappearance a secret Att ta bort affischerna minskar exponeringen, men det är inte riktigt hemligt.

Kaneki flyttade ut när han fyllde 18 för att komma ifrån sina kränkande släktingar som inte riktigt gillade honom eller ville ha något att göra med honom. Efter att hans mamma dog lämnades hennes livsförsäkring som ett förtroende för honom, det var där hans levnadskostnader kom ifrån. Efter examen från gymnasiet kunde han få hela saken och flyttade ut för att leva själv.

Hans "familj" gav inget åt honom, och som vi får reda på, förutom Hide, hade han inga nära vänner, eftersom han var känslomässigt avlägsen och tillbakadragen. Istället föredrog han att läsa på lugna platser själv, bortsett från enstaka vänner genom samarbete med Hide.

Men i mangan där var försvunna personers flygblad som publicerats efter hans plötsliga försvinnande1 efter hans kidnappning av Aogiri. Till och med Touka visste inte var han var för det mesta efter det, för han distanserade sig från dem för att skydda dem, medan Hide faktiskt täckte för honom och sa att han bara hade några familjeproblem och inte mår bra och bara ville lite tid ensam. Sammanfallet mellan Kanekis försvinnande och Eyepatchs utseende blev en viktig ledtråd för CCG att upptäcka Kanekis identitet som Eyepatch. Även om Hide hade täckt över för Kaneki, berättade Hide i grunden allt om att försöka få dem att gå med på att hjälpa honom, när de väl hade upprättat anslutningen, varför han försökte be Kaneki att ge allt för att försöka imponera. CCG tillräckligt för att anse honom värt att hålla kvar.

1 Kaneki fortsatte att gå på college hela vägen fram till den tiden i mangan.