Anonim

Marilyn Manson - Hjärtformade glasögon (When the Heart Guides The Hand) (Official Music Video)

Spoilers upp till men inte inklusive flashback-bågen in 3rei:

I Prisma Illya anime, det faktum att Miyus bror är (Miyuverse) Shirou blir uppenbart ganska tidigt. Scenen tidigt under den första säsongen ("1in"?) Där Miyu nämner att Illyaverse Shirou påminner henne om sin bror pekar redan starkt i den riktningen, liksom de korta stillbilderna av honom som vi ser i Miyus minnen under 2wei Herz.

Tidigt i 3rei, Illya och Gil träffar Miyus bror, och även om vi inte får en tydlig bild på honom, hör vi Sugiyama Noriaki tala - det löser det för alla som hade några tvivel.

Jag har dock hört att mangaläsare inte var 100% säkra på Miyus brors identitet förrän han dyker upp för att slåss mot Ainsworths och säger "Trace On". Jag kan se hur detta kan vara fallet - om hans utseende var bättre dolt i mangan, kunde det plus det faktum att mangan inte uttrycktes ha hållit läsarna att gissa ett tag.

Så - vilka bevis hade mangaläsare om Miyus brors identitet innan den definitiva avslöjandet?

2
  • Det här är lite åsiktsfull imo. Vissa läsare är tätare än andra. En av de största antydningarna var när Miyu först träffade Illyas storebror och nästan misstänkte honom själv genom att ringa im onii-chan. Fram till den stora avslöjandet i Drei kan ingen vara säker på identiteten förrän den uttryckligen avslöjas. Tips släpps, några mer uppenbara än andra. Ibland i manga är dessa antydningar röd sill, andra gånger är de inte. Du kan inte vara säker på saker som detta. Speciellt med ödet grejer.
  • @ z Det är rättvist - vad som är eller inte är uppenbart är en personlig fråga. Jag antar att min fråga verkligen är mer i linje med "vilka bevis pekade på Miyus brors identitet i mangan?".