Anonim

Jag kommer inte ihåg avsnittet, men detta hände i en flashback om Kabutos historia. Kabuto var på uppdrag och hans "mamma" attackerade honom och Kabuto attackerade henne tillbaka. Då insåg han att det var hon och han sa "Mor" men hon frågade "Vem är du?" och han sa till henne att han var Kabuto. Senare berättar Orochimaru för honom att de använde gradvis hjärntvätt på henne, dvs. de visade henne doktrerade bilder av Kabuto för att få henne att glömma hur han ser ut.

Men han kallade henne till och med "mamma" och sa till honom att han var Kabuto, det är bara omöjligt för henne att inte ha känt igen honom.

REDIGERA: Några av er säger att hon var hjärntvättad så att hon inte kände igen honom. Men faktiskt visste hon att det fanns en person som heter Kabuto, hon visste bara inte att Kabuto hon såg var den verkliga Kabuto. Men eftersom han ringde till sin mamma och till och med sa till henne att han var Kabuto skulle hon ha tänkt ut att det var han.

Även om han såg annorlunda ut kunde hon ha gissat att han var i förklädnad eller något, och han såg inte mycket annorlunda ut än de bilder de visade Nonou.

3
  • Du svarade själv på frågan. Oavsett om du tror att det är möjligt eller inte är det förklaringen som gavs.
  • Varför är det omöjligt för henne att inte ha känt igen honom? Hjärntvätt (i detta sammanhang, förändring av minne / uppfattning) med korruption är en vanlig trop i fiktion.
  • @AkiTanaka Det är inte precis hjärntvätt, det är gradvis hjärntvätt. De fortsatte bara att visa henne falska bilder av Kabuto för att få henne att tro att Kabuto såg annorlunda ut än han var. Men även då kunde hon ha gissat att han var i förklädnad eller något. Hon visste fortfarande vem personen Kabuto var, hon tyckte bara att han såg annorlunda ut.