Anonim

Hawk har samma klöverformade märke som Wandle gjorde. Dessutom är deras personligheter ganska lika, vilket får Meliodas att misstaka Hawk för Wandle. De har båda en stark passion för något (Wandle: glänsande saker, Hawk: skrot), blir irriterade över vissa vanor som Meliodas har (Wandle: skräp, Hawk: gör perversa saker mot Elizabeth) och talar djur. Medan en pratande papegoja inte är helt onormal är en pratande gris (många frågar Hawk varför han kan prata). Dessutom är Wandle och Hawk de enda pratande djuren vi ser. Hawk nämner också att han har en konstig känsla av att han brukade flyga i ett tidigare liv (Wandle?)

Genom att kombinera alla dessa fakta har jag kommit till slutsatsen att Demonkungen använde både Wandle och Hawk för att hålla ett öga på Meliodas, och att Hawk är Wandles reinkarnation. Finns det något verkligt bevis på detta, eller är vi bara begränsade till ledtrådar (uppenbara ledtrådar, men de är fortfarande ledtrådar)? Står det någonsin uttryckligen att detta är sant?

1
  • Hawk introducerades i princip som en Comic Relief-karaktär och första gången han agerade utifrån det var att han slog ett slag mot Meliodas, vilket helt tog mig ur vakt. Den andra saken är spioneringssaken. Vi är ännu helt i mörkret om Hawks natur.