Anonim

Göm och sök 【Ver. Undertale | Undervända】

I det sista avsnittet,

Ichika visas i slutet av den färdiga filmen med kläderna som Nanami tog med sig från Bolivia, så man drar slutsatsen att hon på något sätt återvände till jorden efter att ha bortförts av de obemannade sonderna från Federationens sökparti.

Så min fråga handlar inte om just denna del av slutet.

Finns det något officiellt material (manga, OVA, ONA, etc.) som berättar hur kom det till det slut?

Hur återvände hon till jorden?

2
  • @KousakaKirino Jag kände att en kaka var bakad, fylld och frostad framför mig, och sedan tänds ljuset ett ögonblick, och en tallrik med smulor och en gaffel med lite frost på är nu framför mig, och någon frågar om kakan var utsökt. I rösten från den gamla kryddkillen.
  • Mot slutet av OVA finns det en kort scen (~ 10 sekunder) av Ichika och hennes syster på deras rymdskepp, där Ichika tittar på sin syster och gråter av glädjetårar medan Kaito berättar något eller det andra. Förutom det finns det inte mycket sidomaterial för denna show - en 2-volym LN och en 3-volym manga (ingen av dem har jag läst); den intresserade japansk-läsande personen kan förmodligen titta igenom det i kort ordning.

Vi får en OVA där du kan se Kaito och hans vänner två år efter seriens slut. I slutet av OVA ser du Ichika gråta av glädjetårar medan hon tittar ut i rymden. Vi kan se att hon är på rymdskepp med sin syster. om vi jämför slutet på serien, där Remon-senpai bygger det fartyget och vi kan se Ichika i den tröjan (eller vad som helst) Kaitos syster tog från boliva efter att hon lämnade, med den information vi får från ägget, kan vi se att över 2 år hade gått tills hon kom tillbaka

Om du lyssnar noga mot slutet av showen sa en av studenterna att filmen gjordes av en examen i år. Så Kaito är nu ute av skolan vilket innebär att han avslutade 3: e klass. (2 år från 1: a klass till 3: e klass) så Ichika återvände innan han avslutade lektionen (på grund av filmen, som publicerades den sista skoldagen) men stannade ungefär 2 år borta, och nu är jordens teknik vid den punkt där hon kan stanna och vi har ett lyckligt nog. btw. Jag älskade den här showen så mycket. I grund och botten en av mina favoriter.

i slutet av det sista avsnittet återvänder kaitos syster och tar med sig en boliviansk tröja för ichika men kaito berättar för henne att hon var tvungen att återvända till sitt eget land eftersom hennes överföring hade avslutats ser vi sedan remon vid mib-huvudkontoret med planerna för det interstellära fartyget rinon är där med henne om du tittar till slutet av krediterna, ett år senare tittar vissa elever på de gamla klassmedlemmarnas studentfilm och det visar ichika som bär den bolivianska tröjan med en avslöjande dialog.

Gott slut !!!

De har redan berättat om äggarna i kapitel 12. Eleverna fick veta att filmen spelades in av tidigare studenter och Ichica har Bolivias poncho. Jag tror att hon kom tillbaka ett år efter ankomsten, för att de var första året och praktiskt taget avbröt filmen, eftersom allt spelades in på sommaren, var de tvungna att vänta året därpå (andra året) och om de redan var alumner, de skulle ha spenderat minst tre år (andra, tredje och nuvarande år). Också, ... i mangan ....

ichika sa att det var förbjudet att besöka jorden om de inte hade interstellära resor, till slut ser vi tydligt citron med schemat för ichika-skeppet. vilket innebär att de måste ha tagit kontakt med utomjordingar, gått med i federationen och hon kunde leva med kaito.