Anonim

\ VLOG / お 家 で 時間 を 大 切 に 過 ご す. み な さ ん に 紹 介 し た い 時 計

Jag har läst mycket fanfiction och märkt att de alla nästan använder Saiyan-bindningen, bitmärken och telepatisk anslutning för kompisar. Men jag verkar inte hitta källan till informationen för detta.

Finns det någon tillförlitlig information om detta?

1
  • Kan du ge exempel / verk av nämnda fanfictions som föreslår they all nearly use the sayian bond, bite marks, and telepathic connection for mates.?

Enligt ett skrift om Bulma / Vegeta-fandom av adimra föddes alla dessa begrepp från fandoms och tillämpades på deras fanfiction.

När det gäller Saiyan-bindningen och telepatisk anslutning,

Finns det verkligen ett band? Var kom det ifrån?

Bindningen har blivit en häftklammer i B / V (ed: Bulma / Vegeta) fanfiction och många tror att den faktiskt var uppfunnen i fanfiction - men det är bara delvis sant. 1995 inledde en författare som gick under pennanamnet "Katchan" sitt ambitiösa 50-kapitel "Saiyajin", det var hennes "Dragonball-tillbakadragande infall". Jag tror att hon var den första som gav obligation dess namn, och det inspirerade vidare Nora Jemisons "The Third Bond."

Var Bulma och Vegeta någonsin verkligen bundna i anime? Även om det aldrig tydligt angavs som ett band hade Bulma och Vegeta en djup koppling som låg till grund för detta. När Vegeta offrade sig åt Buu, kände Bulma omedelbart att något var fel, även om hon inte var nära honom. Fanfiction har ytterligare romantiserat detta genom att inkludera telepati eller delning av minnen etc. som en del av bindningsprocessen. Även om det bara är en tolkning av vad som kan ha hänt, är det mer baserat på fakta än fanfiction (hurra ^ _ ^).

(Min betoning)

När det gäller bitmärke,

Okej, så vad sägs om den här bitande saken som vanligtvis kommer med en obligation?

Tillsammans med bindningen är en bett i nacken vanligtvis involverad i Bulma och Vegeta-romanser. Till skillnad från limning har bitmärket ingen konkret grund för anime. Jag tror att bitning först användes i antingen 'Saiyajin' eller 'The Third Bond' eller kanske båda. Jag tror att ett rykte var det anledningen till att Bulma bar dessa halsdukar i Buu Saga var att täcka över sin Saiyan-hickey ; p! Under åren har dock bitmärket kommit att symbolisera ett antal saker som ägande, äktenskap etc. och jag är säker på att B-Chans "Citronkapitel" hade en hand i det.

(Min betoning)

Sammanfattningsvis tror jag att detta bara är fansens spekulation baserade på visade bevis på serien.