Anonim

Trump impeachment: House Democrats Make Ceremonial March Across Capitol

Vi har konstaterat att chakraelementet är ärftligt (dvs. Sasuke fick eld från sina föräldrar, etc.). Finns det något prejudikat för vad som händer när föräldrar med olika inslag får ett barn? Vinner ett element och blir det som barnet har, eller får barnet båda?

Låt oss först ta bort gränserna för blodnivån.

Bloodline-gränser kommer med förmåner som trä- och iselement (Yamato och Haku). Detta tyder på att det verkligen finns en chans (eftersom det inte är för alla, precis som Sharingan och Byakugan) kommer de att ärva det från sina föräldrar.

Det verkar inte som om någon utanför klanerna har blodgränsförmågan, så vi antar att även när någon inte har exempelvis träelement, kan de fortfarande vara bärare och fortsätta förmågan till sina barn.

Men de verkar förmedla element inom klaner. Uchiha är specialiserat på eld, Uzumaki i vind och så vidare.

Det är ganska säkert att anta att du ärver talangen för din chakraelementtyp.

i alla fall

Vem som helst kan lära sig vilken typ av chakraelement som helst med tillräcklig träning. Även om detta inte lätt blir bättre än deras huvudsakliga chakraelementtyp, kan det fortfarande överföras till sina barn mer naturligt.

Dessutom är det förmodligen mycket som blodtyper i verkliga livet. Även om det finns tekniskt regler kan varje människa få en slumpmässig blodgrupp istället för vad deras föräldrar fick. om inte, skulle vi alla ha samma blodtyper i slutändan! Jag tror att detta också är hur elementen fungerar. Det är ett hasardspel mellan vilken förälder som har de starkare generna.

Källor:

  1. Jag har varit ett riktigt fan i tio år nu och tittar på + läser det för nionde gången.
  2. http://naruto.wikia.com/wiki/Chakra Denna webbsida förklarar hur ninjor kan lära sig chakratyper förutom deras naturliga tillhörighet.

Annat än det är allt spekulation. Det finns inget bevis på vad jag sa och det finns ingen förklaring från Kishimoto om detta. Alla mina spekulationer baseras på hur jag har lärt mig anime och manga.

5
  • Har du några bevis för det? Jag är säker på att du kan gräva upp några länkar för att backa dina påståenden;) annat än det, trevligt svar och välkommen till Anime & Manga!
  • Jag frågar inte om de ärver förmågorna. Jag vet att de gör det. Och blodgruppen baseras på vad dina föräldrar har. Om båda dina föräldrar är A kan du inte vara B.
  • Och därför, om båda dina föräldrar har "vind", kommer du antagligen inte att få "eld". Det var vad jag menade med det. Även även om det inte kan vara B, när båda föräldrarna har A kan du fortfarande få typ O. Det är det konstiga med det. källa: canadiancrc.com/paternity_determination_blood_type.aspx
  • Endast en Uzumaki har visat vindaffinitet så att vi inte känner till Uzumaki-överföring av vindchakratyp.
  • Sann. Men återigen, allt är spekulation utan bevis. Det är därför jag håller med den här killen: talknaruto.com/naruto/…

Uchiha är redan anslutna till eld och kan lära sig andra element genom att träna för att hjälpa till att svara ännu mer det är mer eller mindre möjlig Naruto karaktär är mer sannolikt födda med element men födelsedag är som Naruto 10 oktober 1996 han har vind och han är en Vågen men det går också genom ens klanblodslinje också så lite kan vara på båda sätten.

1
  • Jag kommer inte ihåg att det någonsin har nämnts att ditt element stämmer överens med födelsedatumet eller din zodiaksymbol ...