Anonim

HYPE! Ödet / kaleidfodral Prisma ☆ Illya 3rei !! Avsnitt 10 Live Reaction プ リ ズ マ ☆ イ リ ヤ 3rei !!

En spårad ädel fantasma bör vara en rang under originalets.

Hur kunde Illya övervinna skillnaden i makt?

Uppenbarligen spårade hon Excalibur och inte Caliburn.

3
  • Hon är fortfarande en gral i Kalied
  • @Valvatorez: Jag tror inte att det finns något i mangan som säger det direkt, men jag är inte förvånande om så är fallet, eftersom Miyu bekräftas vara ett grailkärl (?) I Drei, och både Miyu och Ilya har samma förmåga att installera kort direkt.
  • @nhahtdh i wiki står att Ilya föddes för att användas i Heaven's Feel och att Ilyas magiska förmåga förseglades när Kiritsugu och Irisviel bestämde sig för att inte gå med det, eftersom den alternativa verkligheten är att det fjärde kriget faktiskt är det första, Ilyas syftet i ritualen kan ha varit detsamma som Justeaze Lizrich von Einzbern och det skulle bli kärnan i ritualen

Det verkar som om Archerko Illya spårade Excalibur och överbelastade den med prana som gjorde den till en Broken Phantasm. Vilket höjer vapens rankning med en.

Man skulle anta att de två Excaliburs skulle avbryta varandra, men Sabre Alter, till skillnad från den typiska Sabre, har bara ett magiskt motstånd av Rank B eftersom hennes Alignment är Lawful Evil, vilket kan göra henne mer sårbar för effekterna av Excalibur.

Hon kunde åstadkomma detta genom sin lagrade mana. Hon är som Sakura och Avenger, en (Psudo) Holy Grail för att uttrycka det enkelt