Anonim

Säg hej till Google Pixel 4a

Android 17 kom ut genom att öppna klyftan mellan helvetet och jorden. Men istället för att göra detsamma kunde Goku ha använt Instant Transmission för att komma ut. Varför gjorde han inte det? Är det på grund av det faktum att han förvandlades till ett barn och att han bara kunde använda direktöverföring som en Super Saiyan 4 (med tanke på att Goku bara kunde vara en Super Saiyan 4 under en viss tid)?

5
  • Medan lite mindre kopieringsredigering har gjorts har jag fortfarande ingen aning om vad som frågas här. Redigera din fråga för att använda en tydlig, vanlig engelska (åtminstone så bra du kan).
  • Jag tror att du har rätt i att tro att anledningen till att han inte använde Instant Transmission var att han bara kunde använda den som en Super Saiyan 4.
  • Svaret kan ligga i hur omedelbar överföring kan fungera, användaren "försvinner" inte och "visas" utan de rör sig med en super snabb hastighet dit de vill vara, så om de befinner sig i ett inneslutet utrymme (som helvete) de kan inte bara "skeva" ut. (notera, detta är baserat på åsikt, och jag ser verkligen inte DB)
  • @Denslat och du har fel. (Varför till och med göra ett sådant uttalande om du inte tittar på det?) - Det har diskuterats gång på gång att omedelbar överföring var överhastighet var en dålig översättning. Det har påpekats att omedelbar överföring är exakt vad den är: Omedelbar. Det är också därför Goku kan resa till det andra riket (King Kais planet är i en liknande värld som helvetet är! Observera att om du faller av ormvägen kommer du till helvetets portar!). Så din kommentar är helt enkelt fel. Goku kunde IT ur helvetet. Han kunde IT var som helst.
  • Helvetet kan betraktas som en annan dimension och du kan inte gå mellan dimensionerna som vanligt. Som kung Yama sa, när du väl kommer dit kan du inte komma tillbaka

Från artikeln omedelbar överföring på Dragon Ball Wiki:

När Goku blev barn i Dragon Ball GT hindrades möjligheten att använda denna teknik i hög grad till den punkt där han bara slumpmässigt reser till platser en kort bit bort; som Super Saiyan 4 kan han dock använda förmågan till sin fulla potential. När Goten, Trunks och Gohan får energi under striden mot Syn Shenron, kan kid Goku korrekt använda Instant Transmission.