Anonim

LE LIFT Sérum: Instant Smoothing Effect - CHANEL Hudvård

Den sista scenen där Yuno bryter in i sin värld är avgörande för slutet, men de sparade den för OVA. Många människor som jag känner har inte sett OVA och missat denna sista omfamning.

Jag kommer ihåg att jag läste mangans slutvolym eftersom animeändningen verkade otydlig tills jag insåg att OVA hade det slutliga slutet.

Varför avslutar anime sekunder innan mangan avslutas?

1
  • menade du Mirai Nikki: Återuppringning? det finns en manga för det

Den slutliga volymen Senaste dagbok innehåller slutet där de möter varandra. Men anime OVA innehåller det slutliga slutet och det är hämtat från Återuppringning där slutet är väldigt beskrivande. Det här var inte i Senaste dagbok. Som du nämner läser du manga, så du vet skillnaden mellan slutet på anime och manga: hur Yuno Gasai från tredje universum möter Yukiteru gud av andra universum.

OVA innehåller inte bara historien om hur Yuno möter Yukiteru utan också om de andra dagbokanvändarna och förändringarna i deras liv. Det sista slutet på anime antyder att de mötte varandra. Om du kommer ihåg slutet från anime, finns det en textändring av dagboken från "Yuno dog" till "Yuno kom för att se mig" och ljudet av att något bröt och Yuno ringde Yukki vilket leder till en slutsats att de träffade var och en Övrig. Du kan inte säga att det är ofullständigt.

Den främsta orsaken kan vara brist på tid. Så senare släppte Esuno Sakae båda Mirai Nikki: Återuppringning och OVA där det finns lyckligt slut och andra detaljer som hur den del av Murmur av det första universum, som hängde i Yunos mobil för att hjälpa henne att komma ihåg Yukki och Minene i det andra universum och hjälpa dem att möta varandra som han inte var kunna göra i showen.

En annan anledning är att det inte är nödvändigt att innehållet i anime och manga ska vara detsamma. Manga kan innehålla mycket djup historia med varje detalj där anime täcker ytan. Det finns många andra anime / manga, där berättelsen om manga och anime är helt annorlunda. Eftersom frisättning av anime inte är som frisläppandet av manga.