Anonim

Day Game - Girls Dead Monster (Texter Eng Trans på skärmen)

I kapitel 418, när Natsu kom tillbaka till Magnolia, kan du se att han hade båda armarna förband. Han tog av sig bandaget på vänster arm när han åkte till Lucys hus. Men han tog aldrig av den på höger arm.

Fram till kapitel 446, det senaste kapitlet i skrivande stund, har jag inte funnit någon punkt när han tog av sig bandaget på sin högra arm. Han bandades inte före kapitel 418 innan han började träna. Detta får mig att misstänka att han har något på sin högra arm som han inte vill att andra ska se.

Vad gömmer han sig under bandaget på höger arm?

4
  • Natsu tränade med Gildarts (men jag tror att han mest reser runt kontinenten) så jag tror inte att han bytte guild;)
  • Inte riktigt säga att han "bytte guild" bara föreslår att Natsu kunde ha lärt sig det år han tränade att han är guildmästaren i Tartarus eftersom magiken finns där för att han lätt kan dölja den. Föreställ dig hur dålig röv det skulle vara för Natsu att riva av bandaget på högerarmen och ha demonmarkeringar där och sedan förändras hans guildvapen långsamt till Tartarus.
  • Eftersom vår webbplats inte är en plats för att validerade fanteorier har jag tagit bort spekulationsdelarna i den här frågan och skriv om resten av frågan för att passa riktlinjerna. Spekulationsdelen, om väl citerade och baserade på konkreta bevis från befintliga kapitel, kan skickas som ett svar istället.

I skrivande stund (kapitel 446) är det ännu inte känt vad som ligger under Natsus bandage.

Det enda vi vet är att (magin på) Natsus arm reagerar på Spriggan 12 (eller kanske bara starka motståndare i allmänhet). I det senaste kapitlet (446) reagerar Natsus arm för andra gången på en av Spriggan 12, Alvarez Empire, Spriggans personliga vakt. Förutom det hände ingenting med hans arm.

Det finns många teorier där ute om vad det kan vara, men den mest populära (eller troliga) är att hans arm förvandlas till en drakes. Fram till andra gången hade Igneel hindrat Natsu från att bli för stark för att förhindra att Natsu blev en drake, men när Igneel var borta hade inget hindrat Natsus framsteg längre, så min gissning skulle vara att hans armen har blivit delvis drake. Andra teorier är att han hade fått Fairy Glitter under tiden hoppa över eller

att hans arm förvandlas till en demon, eftersom hans eteriska sida vaknar. Kanske försökte Igneel inte bara hindra Natsu från att förvandlas till en drake utan också från att förvandlas till en demon (aka E.N.D.).

Uppenbarligen kunde man tänka på många fler teorier, men som jag nämnde i början är det inte känt om hans arm ännu, förutom det faktum att magin reagerar på Spriggan 12.

Jag tror att det har något att betala med E.N.D., men jag tror inte att det är ett demonmärke (som de som Gray har när man använder Demon Slayer Magic) utan något annat. När vi tittar på detta ser vi att under den senaste Dragon Festival (inbördeskriget) kom en man och avbröt festligheterna och dödade många en drake och fiende. Människor säger att denna människa var Acnologia och att Zeref förbannade honom att bli en drake, står det till och med i en bok om Dragon History.Saken är att vi har sett all Acnologias mänskliga form, så detta uttalande är inte exakt sant.

Igneel antyder också starkt att alla drakar en gång var människor som lärde sig Dragon Slaying magi, och det var därför de befann sig i sina proteges: att se till att de inte gjorde samma misstag som de gjorde. Så den verkliga frågan är, vem är människan på bilden? Och svaret är Natsu.

Det finns också en tid när någon (jag tror att det är Mard Geer eller Atlas Flame) pratar om E.N.D. För 400 år sedan och hur han dödade så många drakar att E.N.D själv blev drakliknande.

Titta nu på fotot igen, märker hur Natsus halsduk är på den? Allt vi verkligen har hört var att Igneel gav Natsu den halsduken som en lycka till charm, men det var från Natsus ord själv. Han minns uppenbarligen inte sin tid som E.N.D. så kanske Igneel bara sa till honom att han gav det till honom.

Så även om jag tror att han ser till att resten inte får reda på någon form av demonmarkering, tvivlar jag på att det är som de som Gray hade. Du vet, eftersom han fortfarande måste dölja dem.