Anonim

Hur Madara överlevde döden mot Hashirama

Vi har sett att Madara hade väckt sitt vänstra öga för en Rinnegan. Men Nagatos båda ögon har Rinnegan när de transplanteras.

Hur gav Madara Uchiha sin Rinnegan till Nagato?

0

Madara hade aktiverat Izanagi i hans högra öga. Med hjälp av denna förbjudna jutsu återvände han till liv efter att Hashirama dödade honom.

Eftersom han använde Izanagi avlägsnades ljuset / synet på det högra ögat. För det är det priset du måste betala när du använder Izanagi eller Izanami.

Madara hade bitit av en bit av Hashiramas kött under striden. Efter att han kom tillbaka levande gömde han sig och planterade en klon i sin grav. Sedan fästade han köttet kirurgiskt på kroppen och väntade.

Nära slutet av sitt naturliga liv vaknade han Rinnegan i båda ögonen. Denna uppvaknande återställde synen i hans högra öga, en unik egenskap för Rinnegan.

Eftersom han närmade sig döden och inte kunde slutföra sina planer, transplanterade han ögonen till en Senju-ättling, Nagato. Tekniken han använde nämns inte någonstans, men det skulle vara en bit kaka för honom på grund av hans intelligens och hjälp från Zetsu.

2
  • 1 För att lägga till detta, med tanke på att Nagato själv inte visste om transplantationen, måste Madara ha använt genjutsu på honom samma natt som Nagatos föräldrar mördades. I själva verket kan det vara Madara själv som dödade Nagatos föräldrar och gjorde det som om det var Konoha ninjas som gjorde det med genjutsu.
  • Möjlig. Bara Kishi sensei vet ..

Så vitt jag kan minnas väckte Madara Rinnegan i båda ögonen. Han använde Hashiramas celler för att uppnå resultatet, vilket påverkade båda hans ögon. Anledningen till att det bara verkade hans ena öga hade Rinnegan var på grund av hans frisyr som täckte hans andra öga.

2
  • Men Madara förlorar sitt högra öga när han använde Izanagi för att återuppliva sig själv.
  • Madara använde Izanagi när han hade EMS. Han väckte Rinnegan senare i sitt liv. jag antar att när han väckte Rinnegan fick hans andra öga också tillbaka sin syn. @BlackPegasus

Ögontransplantationer före hans död. Han valde en Uzumaki eftersom han trodde att de kunde hantera den liksom en Uchiha.

Madara gav båda sina rinnegans till Nagato och när han återupplivades med Edo Tensei gav jutsu honom några falska ögon för att få honom att se ut som han var före döden (eller när provet för jutsu samlades in). Så när han faktiskt återupplivades och återvände till liv blev han återupplivad på det sätt han dog (utan egna ögon). Sedan tar han bara tillbaka en av sina rinnegans eftersom den andra används av Tobi. Han stjäl ögat tillbaka från Tobi senare för att slutföra sitt tillstånd.