Anonim

Vi utforskade hennes rostiga skorpahål (TE72 Wagon)

Vad händer med gudar utan regalia? Jag skriver en blogg och vill veta mer. Jag vet att Yato nämner det men jag kommer inte ihåg det!

4
  • Vad får dig att tro att de måste ha dem? Om du är osäker på vad Yato sa, hur kan vi vara säkra på vad du pratar om?
  • Omröstning för att återuppta denna fråga. Verkar som en ganska enkel fråga för mig, oberoende av om Yato själv har sagt något om detta ämne eller inte.
  • ingenting händer faktiskt. regalias är deras vapen så att de bara blir relativt svagare kontra ayakashis och andra fiender.
  • @Hakase lägg till det som ett svar

Jag tror inte att detta behandlades i anime, men jag antar att gudar måste slåss mot saker för att hålla sig vid liv och okorrumperade. Kommer du ihåg att lila smärtsam hud efter att en gud rör vid ett monster? Det måste undvikas.

Utan ett vapen (regalia), om snabbt nog, kan en gud bara springa iväg eller undvika attacker för att undvika risk. Yato var ganska stark på egen hand och hans motståndare blev överraskade av hans personliga förmågor vid flera tillfällen.

Men det är en Guds plikt att skydda den mänskliga världen (nära stranden) från varelserna i Far Shore, och bara springa bort gör dem ganska värdelösa för denna sak. Dåliga varelser kommer att lämnas till besvär för människor och andra gudar, vilket kan leda till dåligt rykte och dessutom ytterligare fientlighet från gudar och människor. Folkets böner skulle inte besvaras (åtminstone de som involverar dåliga varelser) och kom ihåg att "supergod commitee" som blev ganska förbannad vid en tidpunkt och försökte förstöra en medgud för att göra vad de tyckte var fel utan att undersöka för mycket. Skulle inte riskera det.

I grund och botten är en regalia för en gud som kläder. Utan regalia anses en gud vara ”men naken”. En regalia är nödvändig för en guds överlevnad, eftersom regalia är en guds enda vapen för att skydda sig mot röda (smärta orsakad av mörker antingen mörka tankar om deras regalier eller fysisk kontakt med fantomer).

Under krigstiden (Yato var ett krig av gud eller katastrofgud) var det enda motivet "att döda eller att dödas" och det är därför en regalia är viktig för att skydda sin herres (guds) liv. För det mesta (för katastrofgudar) är det nödvändigt att döda för att uppfylla önskemål, därför behövs ett vapen, dvs regalia. Dessutom finns det behov av regalia för att döda fantom också för att uppfylla önskemål.

En gud utan regalia kan inte överleva länge i världen.