Anonim

Taylor Swift - Tillkännagivande om livestream (22/08/19 @ 17:00 EST)

I den första uppsättningen öppningspoäng för Rascal drömmer inte om Bunny Girl Senpai vi ser en kort scen av Rascal som bär en ovanlig typ av ryggsäck på ett sätt som jag aldrig har sett förut.

Jag har bara sett de tre första episoderna, och jag tror inte att det har varit sammanhang för den här bilden. Jag har aldrig sett en så smal ryggsäck förut, men jag antar att de finns. Flera egenskaper slår mig som udda:

  1. Så lågt som det sitter, är det lika mycket som en "rumpa" som en ryggsäck, åtminstone som Rascal bär den.
  2. De övre remmarna visas som begränsar armarna. Binder han i onödan armarna, eller är det rätt sätt att bära det?
  3. Om ryggsäcken höjdes tillräckligt högt för att de övre remmarna skulle passa över axlarna (vanligt för de flesta ryggsäckar tror jag), verkar den nedre remmen passa runt hans övre bröst, vilket också verkar ovanligt.

Är detta ett verkligt föremål som bärs som det ska?

Jag tror att det är samma typ av väska som de andra studenterna har, men han bär den på ryggen och slår händerna genom remmarna istället för att hålla den över axeln.

Användaren Gorzius illustrerade detta för oss nedan!

Jag ska erkänna att det ser lite oproportionerligt ut på bilden från öppningen.

För att svara på din fråga då skulle jag säga ja, sådana väskor är riktiga.

5
  • Jag använde mina extraordinära ritfärdigheter för att visa hur remmarna går runt Rascals arm och att de inte alls är övre och nedre remmar utan vänster och höger.
  • Trevlig! Har du något emot om jag lägger till det i inlägget? @Gorzius
  • Känn dig fri, det är därför jag klarade det! - Men nu ser jag att jag glömde att nämna det -_- @ Michael McQuade
  • När jag väl fick se för mig vad @Gorzius ritade ser jag de vänstra och högra öglorna nu. Så jag accepterade detta svar, som verkligen tillhör er båda. Ryggsäcken verkar fortfarande rida väldigt lågt; kanske gled det ner från hans axlar.
  • @RichF Jag tror inte att den gled ner, han bär bara den så av någon anledning eller utan någon anledning alls. Jag minns när jag gick i skolan brukade jag glida ner ryggsäcken på ett liknande sätt. Från varför? jag vet inte. Förmodligen för varför inte.