Anonim

Fairy Tail Theory. Silver och grå? Natsu och Zeref? Vad är anslutningen !!

Enligt vad jag vet är E.N.D den mest kraftfulla demon skapad av Zeref. Zeref ber Natsu välja mellan liv och död. Han säger praktiskt taget till honom att han måste bestämma om han vill leva eller om han kommer att döda sig själv för de andra. Han vill dö istället för att skada sina vänner.

Zeref sa att Igneel ville döda E.N.D men kunde inte.

Så, vad är förhållandet mellan Natsu och E.N.D?

4
  • "För att vi alla vet att när Natsu inser att han är E.N.D" svarar du inte på din egen fråga här
  • Jag vet inte om det är sant, jag tvivlar på att han inte är E.N.D.
  • ahh, ok, hur den meningen formulerades tycktes det antyda att det redan var fastställt att E.N.D är / var Nastu
  • Zeref berättade precis för oss Natsu = Etherious Natsu Dragoneel. Även om det inte är vettigt för mig. ENDs bok finns kvar, så det betyder att demonen inte kallas, men ändå kan vi se Natsu. Så han kan inte vara END, men ändå kallade Zeref honom END ... Woot?

'Vem kommer att möta mig? Är det du eller SLUT?'
.

Igneel vet om Natsu. Han vet något men han kunde inte om det.

den här artikeln säger om Natsu där Makarov antyder om Natsus förmåga.
detta

Det ögonblicket när Atlas möter Natsu.

E: Etherious
N: Natsu
D: Dragneel

Om förutsägelsen

Kapitel 373 - Död eller lev

Natsu: Guy Igneel ville
Zeref: för att vara exakt den han inte kunde döda . Natsu: * Jag besegrar honom *


Zeref: Du kan göra det. Men kom ihåg en sak Igneel kunde inte döda honom.

Det är bara du och slutet som kommer till mig. - Zeref


Fan Art of Natsu Dragneel Becoming END.

18
  • Så vad ska du säga att E.N.D är far till Natsu?
  • Det var en förutsägelse.
  • Men snarare tror jag att Natsu kommer att vara den som har END: s kraft.
  • Baserat på artikeln du gav mig säger att Natsu är END. SLUT är inte hans far. Därför är natsu en demon. Enligt artikeln: Det finns en historia bakom detta "Igneel tog honom med avsikt att döda honom men kunde inte för att Natsu bara var en oskyldig liten pojke. Draken blev lätt fäst vid honom. Så han bestämde sig för att lära Natsu hur man använder Dragon Slayer magi och försökte göra honom till en bra person. "
  • 1 Jag tycker att den här frågan borde uppdateras av de senaste avslöjandena eftersom det officiellt har avslöjats att END står för Etherious Natsu Dragoneel i kapitel 416

I kapitel 436 avslöjas det att ...

Natsu (Dragneel) är den yngre bror till Zeref (Dragneel). Zerefs yngre bror dog några år efter födseln. Det gick inte att släppa taget, Zeref undersökte allt han kunde hitta för att få tillbaka döden (R-system), resa genom tiden (Eclipse Gate) och skapa magiska varelser (Etherious). I slutändan (ordlek inte avsedd) kombinerade han all sin kunskap och skapade en eterisk version av sin yngre bror med hjälp av den yngre brorns ursprungliga kropp, som heter E (therious) N (atsu) D (ragneel).



På en sidoanteckning. Detta förklarar ännu inte varför Zeref höll boken om E.N.D. i kapitel 413. Genom att hålla boken skulle det ge intryck av att E.N.D. ännu inte kallats, vilket imho strider mot ovanstående.

1
  • Låt oss hoppas att END: s själ / krafter är förseglade i boken, vilket skulle förklara varför natsu aldrig har förvandlats till END, eftersom han just nu inte är END, bara END-skalet.

CH 416 berättade uppenbart för oss att Natsu är E.N.D, jag tror att boken innehåller Natsus demoniska krafter, det vore vettigt, men jag undrar varför vi fortfarande diskuterar detta. Natsu är Zerefs starkaste demon

Detta svar innehåller kunskap från olika delar av serien, särskilt kapitel 416, och fram till nuvarande kapitel 421. Läs det på egen risk.

Det har avslöjats att Natsu, eller en annan vara inuti Natsu som kan vara vilande, faktiskt är SLUT. Det står för Etherias Natsu Dragoneel. Galen anslutning, eller hur? Även efter att Hiro Mashima kastade bombningen, skickade han historien till ett annat äventyr med en upplöst Fairy Tail: guildmästaren försvann, guildkamrater spridda över hela kontinenten, Natsu återvände precis från en två år lång träning av sig själv i vildmarken (i princip dras en Naruto) och samarbetar med en halvt deprimerad Lucy, som var en reporter vid den tiden, och hade hållit koll på alla i hopp om guildreformeringen.

Det enda jag kan ansluta Natsu och END är hans Dragon Force, men även det är långsökt eftersom de andra Dragon Slayers också kan komma in i Dragon Force. Men från det vi har sett hittills har ingen av de andra Dragon Slayers kunnat maga andra Dragon Slayers krafter och kombinera dem med sina egna, förutom Natsu, det är där hans END-del kommer in. Det är den enda anslutningen som jag kan komma med hittills. Gajeel hade gjort det också, så kanske han har något att göra med Zerefs demoner också. Det vore vettigt varför det finns de tre drakarna som pratar tillsammans, om de tre draklagarna som möts och att de framöver skapar sin egen väg.

Det och när serien först börjar jogga i "Erza Arc" kan vi se Natsu åt en sten av Etherias (antydan) som borde ha dödat honom (antydan) men det gjorde det inte. Istället gav det honom bara en power up och en massiv magont (antydan) i kampen mot Jellal som var besatt av en demon av Zeref. Historien finns nu i kapitel 421, och de här sakerna i första, andra och tredje bågen börjar bli meningsfulla. Men eftersom det har funnits en uppsjö av bågar sedan dess måste du snarast gå tillbaka och läsa om den.

Hur som helst, detta är bara baserat på mina observationer och vad jag har anslutit. Om du vill motbevisa mina resultat och åsikter i en mogen motbevisning kan du.

Kapitel 416 bekräftade ganska mycket att Natsu är E.N.D, men det finns alltid chansen att E.N.D är någon form av klon av Natsu och Zeref kallade klonen Natsu (jag tittar bara på den ljusa sidan ...). Även om guilden nu är upplöst (förutsatt att de inte startar upp det igen) tror jag PERSONLIG att ex-guildmedlemmarna kan rädda Natsu.

Så vitt vi vet är Natsu Zerefs bror återupplivad med en förbjuden förbannelse. Jag tror att vi kan säga att inuti Natsu finns något han inte är medveten om. Oavsett hur illa han slås upp dör han inte och hans kropp förblir intakt, vilket visar att han sannolikt verkligen är en demon.

Jag tror att Natsu inte är medveten om att E.N.D. (boken) har inte öppnat ännu och så den eteriska makten inuti Natsu är närvarande och skyddar honom medan han själv inte behöver göra något. Jag tror också att så snart E.N.D. vaknar att han kommer att ta över Natsus kropp, och jag tror att det var vad Zeref menade med "Kommer det att vara du eller E.N.D. som dödar mig?" Så när E.N.D. vaknar och tar över Nastu, Natsu kan besegra honom med sin viljestyrka eller så kan han ge efter för honom, vilket förmodligen skulle innebära slutet på den värld de känner och döden för alla Natsus guildmates av hans egna händer eller något.

Detta är dock bara en gissning.

1
  • Jag gjorde några redigeringar för grammatik. Jag följer inte Fairy Tail, så om jag på något sätt har ändrat innebörden av något, gör gärna justeringar tillbaka till vad du tänkte.