Anonim

Saints Row IV - Anime Pack

Jag kollade om Sword Art Online och jag märker att Heathcliff DÖDER honom och ändå kan han komma tillbaka och avsluta Heathcliff, hur är det så?

Logiskt sett finns det en fördröjning mellan det att dödsflaggan upptäcks och NerveGear steker hjärnan, vilket förklaras av hur en Revival Item (Divine Stone of Returning Soul) kan användas inom tio sekunder efter en spelares död.

Men när det gäller hur Kirito, vars HP var 0 men ändå kunde påverka Heathcliff, förklarades av Kayaba Akihiko när han gratulerade Kirito för att han gjorde något som gick bortom systemet genom att använda kraften i den mänskliga viljan. Detta koncept återupprättas när Kayaba dyker upp inför Kirito i ALO och påminner Kirito om hur han erkände detta.

Det är mer en anomali snarare än någon form av tomt. I grund och botten borde Kirito inte ha kunnat göra någonting när hans HP nådde 0, men han var fortfarande fast besluten att avsluta spelet eftersom Asuna trodde att han skulle avsluta spelet för hennes skull. Det beslutet gjorde det möjligt för honom att överskrida SAO: s regler.

1
  • 1 Jag tror att kyllogiken dikterar att NerveGear inte börjar skada en person förrän minst efter 10 sekunder efter att en spelare är död. Det kan till och med vara längre --- eftersom detta inte utforskas utanför spelet. När det gäller fysiologi är det enklaste sättet för NerveGear att döda någon att helt enkelt stänga av deras hjärta. Detta skulle leda till en användares död. Faktum är att det är den troliga dödsorsaken att tänka på det några sekunder. Användaren dör i hardcore, blir "dumpad" från spelet, men loggas inte ut ordentligt. Således hakar inte växeln från nervsystemet, utan stängs bara av.

Kirito kom inte tillbaka till livet. Hela "Du är död" och sedan spridda i bitar, och sedan komma tillbaka till livet var anime dramatisering. Det var aldrig så. Det var helt enkelt där för att säga att Kiritos sinne hade accepterat döden. Men Kirito hade inte dog i verkliga livet ännu, och han fick en plötslig viljestyrka och upplösning att leva, genom vilken han sedan ändrade spelets så kallade "regler". Det här är inte ett fel, det är helt enkelt för att den virtuella världen de bodde i var, ja, virtuell. På ett sätt är det helt enkelt en bild som projiceras av hjärnan och stöds av ett system. Eftersom han hade en stark upplösning kunde han besegra spelets regler precis i tid för att besegra Heathcliff.

i alla fall, det här är inte slutet på allt. Asuna dog innan detta hände. För att förklara varför hon kunde överleva: Heathcliff hade stängt av systemets mekanism för att döda en person i verkliga livet genom att steka hjärnan vid död i spelet, som var en modul i spelet, precis innan duellen startade. Så, även om Asuna hade dött i spelet, dödades hon inte i verkliga livet eftersom Kayaba hade inaktiverat modulen som friterar hjärnan. Området de befann sig i slutet var varken en fantasi, en dröm eller någon form av efterliv. Det var ett speciellt område som Kayaba skapade för att prata med Kirito efter duellen. Oavsett om han hade vunnit eller inte, skulle Kirito träffa Kayaba i det området

1
  • 2 Vad Kayaba stängde av är inte hjärnmikrovågsugn. Det var hans Game Master-skydd där hans HP inte skulle falla under 50%. Anledningen till att Asuna inte dog trots att hennes HP nådde 0 är att Kayaba lovade Kirito om Asunas säkerhet, det vill säga att han kommer att hindra henne från att begå självmord. Att täcka Kirito från attack räknas som ett självmordssteg.

Kiritos behov av att leva vidare var tillräckligt bra till där han mentalt kunde hacka spelet, så han försenade raderingsprocessen tillräckligt länge för att han kunde döda Kayaba. Också på grund av att Kayaba besegrades, behövde han inte längre hålla fast han var redan säker. För att rätta till vad en annan sa, dog Asuna inte eftersom skaparen av Alfhiem Online tillbringade en lång tid på att samla hennes väsen och skicka henne till sitt spel innan nervcentralen stekte henne och var under hans kontroll.

1
  • Människans vilja att övervinna systemets begränsning är temat i den sista striden vid Aincard och Alfheim bågar. Och Kayaba verkar vara en person som skulle hålla sitt löfte: anime.stackexchange.com/questions/19159/…