Anonim

Nioh 2 Build Showcase: The Corrupted Monk (Reworked Corruption Build Details nedan)

Finns det någon jutsu utan svaghet? Itachi sa att det finns en svaghet för varje jutsu. Men kom igen, det måste vara minst en.

3
  • Nej, stark är bara tidsfråga. Vid någon tidpunkt kommer någon att ta reda på svagheten eller kommer att vara svag mot en annan jutsu. Uppståndelsestekniken brukade vara utan svaghet och utan bieffekt tills Itachi hittade svagheten.
  • det skulle vara mörkt och mörkt.
  • Kort sagt ingen, anledningen är att ha en balansmakt mellan gott och dåligt. Det skulle inte vara någon mening att slåss om det finns en jutso utan svaghet. Vill du om den oändliga tsukyomi inte har någon svaghet?

Så vitt vi vet hade Itachi rätt. Det finns ingen jutsu i Naruto-universum som vi känner till och som inte har gränser som kan användas mot det. Det enda som kunde åstadkomma det skulle vara den kombinerade gudomliga förmågan hos en verklig gud i det universum men ingen sådan sak heter någonsin. Det närmaste vi vet var Kaguya men även hon hade sina begränsningar, till exempel var hon tvungen att ta en fysisk form som kunde förseglas.