Anonim

Goda nyheter om Jesus

I Lucys kamp med Angel förvandlas tvillingarna till Lucy och det får henne att göra vad hon än säger, men när Angels andar lär sig om Lucys kärlek till sprit börjar de inte lyda Angel hur fungerar det? Borde de inte vara under samma sak kan jag inte lyda min huvudregel?

Andarna är deras egna folk. Loki (Loke) säger detta när han har en flashback till sin tidigare ägare. De delar känslor med varandra (Demonstrerade när både Loki och Aries träffas; de försökte ta tag i varandras händer).

De är under samma "kan inte lyda mina mästare" -regler, men de kan stå upp för vad som är rätt (Loki gjorde detta med sin tidigare mästare, Karen Lilica). De kan hämma trollkarlens förmåga att kalla till en annan anda eftersom de vet att det att skaffa två sprit på en gång beskattar användarens magiska förmågor. Detta skulle betraktas som uppror, kontraktet (fortfarande vagt för samhället) är ett band som säger att en ande är under trollkarlens kontroll tills deras nyckel bryts. Det stod aldrig en gång i manga och anime-serien att anden inte kan göra uppror.

1
  • sant men varför attackerade Lucys andar henne fortfarande när tvillingarna imiterade henne