Anonim

王者 荣耀 : 防御塔 什么 的 , 戚 ~ , 才 不屑 呢! 今日 盘点 天生 钟爱 推 塔 的 五个 英雄! 【游侠 九 璃】

Så japanerna kallar "Ultra Blue" till det förmodade tillståndet Vegeta kommer att ha enligt japanska tidskrifter, där han kommer att släppa sin fulla Super Saiyan Blue-kraft. Och i slutet av det sista avsnittet i slutet om jag minns rätt hade hans Super Saiyan Blue pupiller, som den vanliga super saiyanblått inte har, och vissa spekulerade i att det var "Ultra Blue" Vegeta. Och en Xenoverse 2-mod införlivade redan "Ultra Blue" i spelet. https://www.youtube.com/watch?v=_C1xENIdwFo

Min fråga är, finns det någon officiell bild av "Ultra Blue" Vegeta?

Ultra Blue är inte ett officiellt namn. Det liknar bara Gokos transformation som kallas "Limit breaker" etc, i de tidiga stadierna av turneringen av makten innan Ultra Instinct nämndes.

När det gäller bilder är en bild som du sa i slutet av DBS-slutet som ser annorlunda ut än en traditionell SSJB-transformation. Om du skulle titta på den sista bilden i förhandsgranskningen av avsnitt 123 verkar Vegetas hår vara mörkare än den vanliga SSJB-färgen. Det påstods av Goku i förhandsgranskningen att Vegeta vaknar med en kraft bortom Super Saiyan Blue. Det är mycket osannolikt att detta är den förmodade "Ultra Blue" -transformationen, men det kan kanske vara en utgångspunkt för detsamma.