Anonim

Sovjetsång 1944

I Rekord av Agarest War Zero, Summerill först skapas Dark Crimson och den förstörs inte för att Calinous hammare förstörs (men planerna för att göra om den bevaras men det fanns inte tillräckligt med tid att bygga upp den igen tack vare att Mila skulle explodera).

I Registrering av Agarest War, partiet får alla komponenter för att skapa hammaren och förstöra Dark Crimson. Att förstöra det var dock bara ett av alternativen för att rädda Winfield (den andra förstörde Summerill). Men Vashtor stjäl Rainbow Drip och det verkar som om han inte hade det om du slutar rekrytera honom (ett krav för det sanna slutet).

När jag letade upp om de varma källorna CG faktiskt finns i Record of Agarest War 2, Jag såg en bild av Fiona som torterades och skärmdumpen har Mobius som talar om hur Eva är inget annat än en docka. Bilden var en skärmdump av en YouTube-video och jag är ingenstans där än. Jag behövde veta vad Mobius gjorde med Fiona och hur långt jag var i att komma till den punkten för att rädda henne (tydligen är det nära slutet av den tredje generationen vid avslutad split), säger Mobius till Fiona att hon kommer att vara sparas om partiet tar Dark Crimson till honom.

Det finns också ett annat Agarest-spel som heter Registrering av Agarest War: Marriage, men jag har ingen aning om var det sitter på tidslinjen och det verkar lägga tonvikt på ett regnbågsblad snarare än Oathsworn eller Dark Crimson, vilket får mig att tro att det kanske inte finns i det.

Så jag undrar, är Dark Crimson någonsin förstörd?