Anonim

[GRATIS] Naruto Type Beat - \ "Sensei \"

Precis som det 3: e och 4: e Raikage kunde omsluta hela sina kroppar i deras blixtnedslag och bilda blixtnedslagets chakra-läge. Är det också möjligt för andra ninjaer att hysa sig i sina element.

Vad jag menar med detta är (till exempel: en ninja med eldsläpp, som bildar något slags eldchakra-läge genom att innesluta hela kroppen med eldsläpp). Denna fråga är specifik för den genomsnittliga skickliga ninjan (och inkluderar inte jinchuurikis eller Kekkai genkai-användare).

3
  • Jag tror inte att det finns något annat elementchakra-läge förutom blixt. Poängen med blixtchakra-läget är att förbättra användarens hastighet och reaktion med blixtström eller sådant. Låt oss säga eldchakra-läge. Vad förbättrar det? Användarens ... kroppsvärme?
  • Som det kan vara för försvar. Så att ingen attackerar dig hänsynslöst.
  • @Albert finns det uchiha fire realese: - flambildning som används av Obito, som kan användas som försvar mot attacker.

Earth Release: Earth Spear (Doton: Domu) som användes av Kakuzu kunde ses som en jordvariant.

Användaren flödar jordnära chakra genom hela eller delar av sin kropp, vilket gör att det blir märkbart mörkare, samtidigt som den ökar sin försvarskraft för att bli så hård som diamant. Som sådan tillåter detta användaren att enkelt kunna motstå de flesta attacker med liten eller ingen skada, med undantag för Lightning Release ninjutsu. Dessutom ökar den destruktiva kraften i fysiska attacker, vilket gör detta till en fantastisk all-purpose teknik.

0