Anonim

Vilka ackord ska du lägga under din melodi?

Det finns minst 130 regler för användning av Death Note. Passar de alla på den sista sidan i anteckningsboken (hur?) Eller kommer de från någon annan källa? Har det någonsin tagits upp i manga eller anime?

Dödsanteckningarna har ursprungligen inga regler skrivna på dem. Ryuk släppte en dödsanteckning i den mänskliga världen eftersom han var "uttråkad", så han skrev bara tillräckligt med regler för att få en människa intresserad av den (och han skrev dem på engelska, det vanligaste språket). Under loppet av intrånget bygger Ljus på flera regler inte skrivet i boken genom hans experiment. (Till och med Ryuk medgav en gång att han inte kände till en sådan regel.)

1
  • ... Eh, fuskig. Jag hade alltid föreställt mig att Kira skulle skriva "Shot dead after a kill spree in which he kills his boss and collega's" som dödsorsak för en av L: s underordnade, och sedan fick jag veta att det fanns en regel mot det ...

Ryuk skrev inte alla regler i dödsnoten, bara de viktigaste:

"Den människa vars namn är skrivet i denna anteckning ska dö."
"Den här anteckningen träder inte i kraft om inte författaren har motivets ansikte när han skriver sitt namn. Därför påverkas inte personer som delar samma namn."
"Om dödsorsaken skrivs inom 40 sekunder efter att ämnet har skrivits kommer det att hända."
"Om dödsorsaken inte specificeras kommer personen helt enkelt att dö av en hjärtinfarkt."
"Efter att ha skrivit dödsorsaken bör detaljerna om dödsfallet skrivas under de närmaste 6 minuterna och 40 sekunderna (400 sekunder)."

De andra reglerna finns, men Ryuk skrev dem aldrig i Sidohs bok och förklarar dem bara.